پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱ مهر ۱۳۹۳، ۱۶:۴۵

عباسچیان:

واحدهای تولیدی زنجان با ظرفیت پایین مورد توجه سازمان دارایی است

واحدهای تولیدی  زنجان با ظرفیت پایین مورد توجه سازمان دارایی است

زنجان -خبرگزاری مهر: مدیر کل اقتصادی و دارایی استان زنجان ،با اشاره به اینکه واحدهای تولیدی که با ظرفیت‌های پایین فعالیت می‌کنند، مورد توجه ویژه قرار می‌گیرد گفت: افزایش ظرفیت تولیدی این واحدها ضروری است.

به گزارش خبرنگار مهر، ابوالفضل عباسچیان ظهر سه شنبه در مراسم تودیع و معارفه افزود: توجه به مقوله اقتصاد عامل مهم توسعه اشتغال پیدار و افزایش در آمد سرانه است .

وی اظهار داشت:یکی از محورهای مورد توجه دولت تدبیر و امید کاهش معضلات اقتصادی کشور و نرخ تورم است.

مدیر کل اقتصادی و دارایی استان زنجان، گفت: ایجاد اشتغال در کشور و افزایش درآمد سرانه از تدابیر دولت تدبیروامید است.

عباسچیان گفت: متاسفانه رشد اقتصادی تحت تاثیر تغییرات داخلی و خارجی است و در این میان رشد اقتصادی متاثر از مسائل سیاسی  است.

وی  با اشاره به نامگذاری شعار سال در خصوص اقتصاد گفت: باید با مدیریت جهادی اقتصاد استان را به جلو ببریم.

عباسچیان در ادامه افزود:سازمان ها و بنگاههای اقتصادی با وضعیت موجود خود را وفق دهند و برای توسعه اقتصادی استان جهاد گونه تلاش کنند.

مدیر کل اقتصادی و دارایی استان زنجان یاد آورشد: ما برای دستیابی به ثروت آفرینی باید از وابستگی به نفت خود را مبرا کنیم و بر در آمدهای غیر نفتی اتکا کنیم چرا که توجه به این امر مهم باعث توسعه اقتصاد می شود.

عباسچیان نظارت و کنترل خیلی جدی بر دستگاههای اجرای اشاره کردو گفت: نظارت ویژه به دستگاههای اجرایی مانع مهم وبازدارنده از فساد مالی است و ما باید در این سازمان فساد مالی را کنترل کنیم.

وی گفت: حمایت از بخش خصوصی برنامه اصلی این سازمان است و حمایت لازم از سرمایه گذاران را در اولویت کاری خود دارد.

مدیر کل سازمان اقتصادی و دارایی استان زنجان گفت: برای ایجاد و توسعه ثروت آفرینی وابستگی خود را از در امدهای نفتی کاهش خواهیم داد+ و تنها عامل برون رفت از مشکلات اقتصادی است.

در  این مراسم  ابوالفضل عباسچیان به عنوان مدیر کل جدید امور اقتصادی و دارایی استان زنجان معرفی و از خدمات ابوالفضل فلاح مدیر کل قبلی این اداره کل تقدیر شد.

 

کد خبر 2376270

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha