پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲ مهر ۱۳۹۳، ۱۰:۱۰

شفیعی:

کاروان های سلامت به مناطق محروم استان کرمانشاه اعزام می شوند

کاروان های سلامت به مناطق محروم استان کرمانشاه اعزام می شوند

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از اعزام کاروان های سلامت به مناطق محروم استان طی هفته دفاع مقدس خبر داد.

عادل شفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس به تشریح فعالیت های جمعیت هلال احمر کرمانشاه طی این هفته پرداخت.

وی اظهار داشت: در روز برگزاری رژه نیروهای مسلح همزمان با اولین روز از هفته دفاع مقدس، نیروهای جمعیت هلال احمر کرمانشاه پوشش امدادی این مانور بزرگ را بر عهده داشتند.

شفیعی در ادامه بر لزوم تکریم خانواده های معظم شهدا اشاره کرد و گفت: تجلیل از این خانواده ها و نیز تجلیل از همکاران ایثارگر و جانباز از جمله برنامه هایی است که توسط هلال احمر کرمانشاه در هفته دفاع مقدس انجام می شود.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر کرمانشاه همچنین غبار روبی مزار شهدا توسط کارکنان، داوطلبان و امداگران جمعیت هلال احمر و برپایی ایستگاه های صلواتی را از دیگر برنامه های در نظر گرفته شده توسط این جمعیت عنوان کرد.

وی در پایان از اعزام کاروان های سلامت به مناطق محروم استان کرمانشاه طی هفته دفاع مقدس و ویزیت رایگان مردم این مناطق توسط اکیپ های پزشکی جمعیت هلال احمر خبر داد.

 

کد خبر 2376566

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha