به گزارش خبرگزاری مهر ، بهروز مهربانیان با بیان اینکه اکثر مراکز شبانه روزی این نهاد در مناطق کم برخوردار و محروم واقع شده است، گفت: همه ساله بیش از 7000 دانش آموز دختر و پسر که بیشتر آنان از ایتام هستند در این مراکز اسکان و از خدمات تحصیلی و تربیتی توسط مربیان متعهد و با تجربه بهرهمند میشوند.
وی با بیان اینکه در این مراکز کلیه امور تحصیلی دانش آموزان توسط رابطین فرهنگی مدارس و مربیان پرورشی در طول سال پیگیری میشود، یادآور شد: برگزاری کلاسهای تقویتی اجرای طرح معلم یاری، برگزاری المپیادهای علمی، برگزاری و تشکیل کلاسهای آمادگی کنکور و دیگر فعالیتهای آموزشی در طول سال از دیگر خدمات آموزشی برای دانش آموزان در این مراکز است.
مدیرکل امور تربیتی و جوانان کمیته امداد امام خمینی (ره) برنامه و فعالیتهای تربیتی و پرورشی با مشارکت دانش آموزان را از عمده فعالیتهای اصلی و مهم مراکز شبانه روزی عنوان کرد و گفت: تشکیل شورای دانش آموزی، برگزاری کارگاهها و کلاسهای آموزش احکام، مسائل اعتقادی و اخلاقی، آموزش قرآن و مفاهیم قرآنی، برگزاری مراسم به مناسبتهای مختلف مذهبی و ملی و همچنین برگزاری جشنواره های قرآنی و ورزشی و هنری بخشی از فعالیتهای تربیتی و پرورشی این مراکز است.
مهربانیان به اجرای برنامههای فنی و حرفه ای و مهارت آموزی برای دانش آموزان در طول مدت اسکان آنان در این مراکز شبانه روزی اشاره کرد و یادآور شد: به منظور دانش آموزان با یک حرفه در کنار تحصیل خود، از آموزشهای کارگاههای آموزشی و فنی و حرفه ای در این خوابگاهها بهره مند میشوند.
وی با بیان اینکه از بدو تاسیس این مراکز تا کنون بیش از 100 هزار نفر از دانش آموزان از خدمات آموزشی و تربیتی این مراکز بهره مند شدهاند، اظهار کرد: بسیاری از این افراد اکنون در مراکز دولتی و غیر دولتی در منصبهای مختلف مشغول به خدمت هستند که از افتخارات این نهاد است.
نظر شما