پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۴ مهر ۱۳۹۳، ۱۳:۰۸

معرفی اولین سالن گروه سینمایی «هنر و تجربه» در مشهد

معرفی اولین سالن گروه سینمایی «هنر و تجربه» در مشهد

گروه سینمایی «هنر و تجربه» در مشهد در سینما هویزه فعالیت خود را از 7 مهر آغاز می‌کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سینما هویزه در مشهد عصر روز دوشنبه 7 مهر به عنوان یکی دیگر از سالن‌های گروه تازه تاسیس «هنر و تجربه» با نمایش فیلم «اونشب که بارون اومد» ساخته کامران شیردل معرفی می‌شود.

در این برنامه که فیلم تازه ترمیم شده «اونشب که بارون اومد» به نمایش درمی‌آید، فرهاد توحیدی، منوچهر محمدی، مجید برزگر، کیوان کثیریان حضور خواهند داشت و سخنانی را درباره این فیلم تاثیرگذار سال 1347 بیان می کنند. این فیلم روایتی متفاوت از ماجرای نجات قطاری است که هر کس نظری درباره آن دارد.

پردیس سینمایی هویزه در خیابان دانشگاه چهارراه گلستان در ساعت 17 میزبان علاقمندان است.

گروه سینمایی «هنر و تجربه» برای اکران آثاری در سینمای ایران که متناسب با نام این گروه هستند در دولت یازدهم و مدیریت جدید سازمان سینمایی راه اندازی شده و امکان اکران تعداد قابل توجهی از فیلم ها که مدت هاست در صف اکران مانده اند، فراهم کرده است.

کد خبر 2377869

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha