به گزارش خبرنگار مهر، علی رضا علیپور بعد از ظهر شنبه در نشست مشترک با مدیران دستگاه های اجرایی کوثر تصریح کرد: کل اعتبارات توزیع شده شهرستان كوثر از ردیف ملی واستانی درسال جاری 45 میلیارد ریال است.
وی افزود: میانگین اعتبارات تخصیص یافته درسال جاری 40 درصد به طور متوسط بوده که از این میزان درصد تخصیص و جذب برخی دستگاهها صد درصد و برخی دیگر کمتر از حد میانگین بوده است.
علیپور با یادآوری اینکه درحال حاضر در شهرستان کوثر 110 پروژه درحال پیگیری ساخت است، بیان داشت: سیاست کلی در اجرای پروژه های عمرانی برای سال 93 اتمام پروژه های نیمه تمام با بیش از 80 درصد پيشرفت فيزيكی است.
فرماندار کوثر تصریح کرد: در سال جدید به لحاظ توزیع، اعتبارات عمرانی قریب به 20 درصد با افزایش همراه خواهد بود.
وی در عین حال تاکید کرد: مجموعه دستگاه های اجرایی می بایست در پیگیری اعتبارات عمرانی و اقتصادی از محل ردیف ملی اقدام کنند.
علیپور افزود: علاوه بر این ارائه گزارش از پیشرفت فیزیکی آخرین وضعیت طرحهای دردست اجرا درسامانه پروژه های عمرانی واقتصادی به طور ماهانه ضروری است.
فرماندار كوثر با تاکید بر اهمیت بازدیدهای فنی و نظارت اصولی درپیشرفت فیزیکی پروژه های دردست احداث ادامه داد: در بازدید از پروژه های عمرانی تعدادی از این طرحها با کاستی ها و مشکلاتی همراه بود.
وی افزود: با صدور تذکرات لازم و اخذ تعهدات کتبی طرح ها می توانند در راستای انطباق با جدول زمانبندی و اصول فنی ومهندسی ادامه یافته و از سواستفاده های احتمالی جلوگیری شود.
وی تاکید کرد: بازدید از پروژه های عمرانی به ویژه پروژه هایی با بیش از 80 درصد پیشرفت به صورت مستمر انجام خواهد شد.
نظر شما