پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

انفجار در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری افغانستان

انفجار در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری افغانستان

منابع از انفجار در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری افغانستان یک روز پیش از سوگند خوردن اشرف غنی احمدزی خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه خبری الجزیره، یک روز پیش از سوگند خوردن اشرف غنی احمدزی به عنوان رئیس جمهوری جدید افغانستان، صدای انفجار شدید در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری این کشور شنیده شد و بر اثر آن یک نفر زخمی شد.

منابع افغان به الجزیره گفتند که این بمب مغناطیسی به یک خودروی نظامی وصل شده بود و مقابل کاخ ریاست جمهوری در کابل منفجر شد.

بر این اساس در آستانه خروج شمار زیادی از نیروهای خارجی از افغانستان اشرف غنی احمدزی وزیر اقتصاد سابق افغانستان جایگزین حامد کرزای می شود.

کد خبر 2379013

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha