پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۶ مهر ۱۳۹۳، ۱۳:۵۶

اخبار کوتاه/

کشف لوازم آرایشی غیرمجاز در سمنان/ قتل پدر به دست پسر 17 ساله

کشف لوازم آرایشی غیرمجاز در سمنان/ قتل پدر به دست پسر 17 ساله

سمنان - خبرگزاری مهر: معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان سمنان از کشف 10 میلیون ریال لوازم آرایشی غیرمجاز از یک داروخانه در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین پیوندی صبح یکشنبه در نشستی با خبرنگاران در محل فرماندهی انتظامی استان سمنان گفت: اجرای طرح مشترک دستگاه‌های نظارتی در سمنان، کشف 10 میلیون ریال لوازم آرایشی و بهداشتی فاقد برچسب سلامت را در پی داشت.
وی تصریح کرد: برابر اعلام معاونت عملیات فرماندهی انتظامی استان سمنان، طرح مشترکی از سوی پلیس، سازمان صنعت، معدن و تجارت و دانشگاه علوم پزشکی اجرا شد.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان سمنان افزود: در بازدید بازرسان دستگاه‌های شرکت‌ کننده در این طرح از یک داروخانه در سمنان، 51 قلم انواع لوازم آرایشی و بهداشتی فاقد طرح و برچسب سلامت کشف و ضبط شد.

پیوندی با اشاره به اینکه ارزش تقریبی کشفیات در این طرح مشترک بالغ بر 10 میلیون ریال اعلام شده است ادامه داد: ماموران اداره مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی و همچنین ماموران نظارت بر اماکن عمومی پلیس اطلاعات و امنیت استان در اجرای این طرح حضور داشتند.

نوجوان 17 ساله پدرش را به قتل رساند

رئیس پلیس آگاهی استان سمنان گفت: نوجوان 17 ساله‌ای که با سه ضربه چاقو پدرش را به قتل رسانده بود، ساعتی پس از جنایت در خیابان‌های سمنان شناسایی و دستگیر شد.

داوود رسولی‌فر در تشریح جزئیات این مطلب گفت: یک مورد درگیری در یکی از محلات سمنان به مرکز فوریت‌های پلیس 110 این شهرستان اعلام شد.

 وی افزود: ماموران پلیس بلافاصله در محل حادثه حاضر شدند و با مشاهده آثار خون در راه پله ساختمان که تا داخل منزل ادامه داشت، تحقیقات خود را آغاز کردند.

رئیس پلیس آگاهی استان سمنان ادامه داد: در تحقیقات مقدماتی پلیس مشخص شد دقایقی قبل "س- ز" 46 ساله با پسر نوجوانش درگیر شده و پس از برخورد فیزیکی با وی در راه پله ساختمان مورد اصابت چاقوی پسر 17 ساله خود قرار می‌گیرد و توسط امدادگران 115 به بیمارستان منتقل می‌شود اما مضروب بر اثر شدت جراحات وارده در بیمارستان فوت می‌کند.

 رسولی‌فر گفت: در پی فوت مصدوم، بازرس ویژه قتل پزشکی قانونی و اکیپ بررسی صحنه جرم پلیس آگاهی در بیمارستان و محل حادثه حضور یافتند.

 وی افزود: با توجه به فرار متهم از محل حادثه، مکان‌های احتمالی اختفای وی شناسایی و هم‌زمان با اجرای طرح مهار پلیس، عملیاتی ویژه برای دستگیری قاتل آغاز شد.

 رئیس پلیس آگاهی استان سمنان گفت: قاتل نوجوان ساعتی پس از جنایت و در حالی که هنوز چاقو به دست داشت، در خیابان‌های اطراف منزل مادر بزرگش شناسایی و دستگیر و به پلیس آگاهی منتقل شد.

رسولی‌فر به اعتراف صریح متهم و وارد کردن سه ضربه چاقو به بدن پدرش اشاره و اضافه کرد: قاتل در اظهارات خود علت شروع این درگیری منجر به قتل را بحث و مجادله با پدرش و عصبانیت ناشی از آن عنوان کرد.

کد خبر 2379297

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha