پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۶ مهر ۱۳۹۳، ۱۷:۴۴

سلطانی:

توسعه فرهنگی زنجان نیاز به مشارکت عمومی دارد

توسعه فرهنگی زنجان نیاز به مشارکت عمومی دارد

زنجان -خبرگزاری مهر: مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری زنجان، بر توسعه فرهنگی در استان زنجان اشاره کرد و گفت: توسعه فرهنگی زنجان نیاز به مشارکت عمومی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر ، مسیح سلطانی ظهریکشنبه در مراسم تودیع و معارفه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان افزود: کانون فرهنگی و هنری کودکان و نوجوانان از نظر فرهنگی و هنری برای استانداری و مردم جزو دستگاههای فرهنگی تاثیر گذار است.

وی اظهار داشت: این کانون با گروه هدف خاصی ارتباط دارد و در توسعه فعالیتهای فرهنگی و هنری کودکان و نوجوانان نقش بسیار بسزایی دارد.

مدر کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در چند سال گذشته فعالیتهای خوبی را داشته ولی باید برنامه های فرهنگی را با کیفیت تر از گذشته مورد توجه قرار دهد.

سلطانی با اشاره به اینکه استانداری فعالیت‌های دستگاه‌‌های فرهنگی را رصد می‌کند تاکید کرد: در ارزیابی‌های صورت گرفته کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان زنجان به عنوان یکی از دستگاه‌های فرهنگی فعالیتهای فرهنگی خوبی را داشته است.

وی از فعالیت 25 دستگاه فرهنگی در استان زنجان خبر داد و  افزود: فعالیت دستگاه‌های فرهنگی می‌تواند فرصت و تهدید باشد.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان، با بیان اینکه موازی کاری‌های بین دستگاه‌های اجرایی باعث خنثی‌سازی فعالیت‌های دیگر دستگاه‌ها می‌شودگفت: این امر به عنوان تهدیدی برای دستگاه‌های فرهنگی محسوب می‌شود.

سلطانی تصریح کرد: کانون پرورش فکری  کودکان و نوجوانان باید در تدوین برنامه‌های فرهنگی مشارکت لازم را داشته باشد و این فعالیت باید به صورت تخصصی در حوزه سنی کودکان و نوجوانان  باشد.

وی افزود: باید مدیر جدید در راستای اعتلای حوزه فرهنگی و هنری در حوزه کودکان و نوجوانان برنامه ریزی لازم را داشته باشد.

کد خبر 2379581

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha