پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ مهر ۱۳۸۴، ۸:۰۳

عضو كميسيون حقوقي و قضايي مجلس در گفتگو با "مهر" :

مردم همچنان متقاضي عضويت در شركتهاي هرمي هستند

مردم همچنان متقاضي عضويت در شركتهاي هرمي هستند

عضو كميسيون حقوقي و قضايي مجلس شوراي اسلامي گفت : سازمان بازرسي كل كشور بايد نظارت خود بر شركتهاي هرمي ثبت شده را افزايش دهد .

موسي قرباني در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب افزود : فعاليت غير قانوني شركت هاي هرمي در كشور افزايش يافته و درصد بالايي از مردم گرفتار وعده هاي اين شركت ها شده اند و بايد در اين زمينه سازمان بازرسي و ساير مراجع نظارت خود را بر اين شركتها افزايش دهند و فعاليت اين شركتها را به صورت مستمر بررسي كنند .

وي با بيان اينكه درصد بالايي از تخلفات از سوي شركتهاي ثبت شده صورت مي گيرد گفت : با توجه به اينكه درصد بالايي از تخلفات از سوي شركتهاي ثبت شده صورت مي گيرد بنابراين مردم بايد بدانند ثبت شركتي دليلي بر عدم تخلف از سوي شركت مربوطه نيست و هرگز به شركتهاي هرمي اطمينان نكنند .

قرباني ضمن هشدار به مردم نسبت به عضويت در شركتهاي هرمي ، گفت : با وجود تاكيدات بسيار از سوي مراجع قضايي اما كماكان مردم براي عضو شدن در اين شركتها تمايل نشان مي دهند و توجهي به هشدارها ندارند .

عضو كميسيون حقوقي و قضايي مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه سازمان ثبت اسناد و املاك وظيفه نظارت و بررسي بر فعاليت قانوني و يا غير قانوني شركتها را ندارد ، تصريح كرد: سازمان ثبت فقط مسئول ثبت شركتها است و نمي تواند مانع از تشكيل يك شركت شود اما بايد در نحوه ثبت شركتها نظارت بيشتري اعمال كند .

 

کد خبر 238041

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha