پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ مهر ۱۳۹۳، ۱۴:۲۸

شریفی:

وام 50 میلیون ریالی کارگشای ازدواج نیست

وام 50 میلیون ریالی کارگشای ازدواج نیست

اردبیل – خبرگزاری مهر: معاون سیاسی امنیتی استاندار اردبیل معتقد است اعطای وام 50 میلیون ریالی کارگشای ازدواج نیست.

طاهر شریفی در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: ازدواج یک مسئله اجتماعی است و اینکه برخی تصور می کنند با پرداخت وام می توان این امر را تشویق کرد تصور درستی نیست.

وی مباحث اقتصادی در امر ازدواج را قابل توجه دانست و تاکید کرد: امروز فرد ممکن است با تشویق خانواده اقدام به ازدواج کند اما اگر بنیه مالی ضعیفی داشته باشد در زندگی دچار مشکل خواهد شد.

شریفی معتقد است بر خلاف مسائل سیاسی که با یک انتخابات جو آن تغییر می کند، مسائل اجتماعی عمیق  و ریشه دار بوده و بررسی آن نیازمند تحلیل های کارشناسی است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار تاکید دارد که گره گشایی از موانع ازدواج و سایر مسائل اجتماعی باید از طریق طبیبان اجتماعی صورت گیرد و در این عرصه جامعه ما دچار فقر تخصص است.

وی با بیان اینکه ازدواج و طلاق دو پدیده پیچیده اجتماعی است تصریح کرد: افراد کوته بنین و سطحی نگر اصلا نباید به عرصه حل این مسائل قدم بگذارند و نمونه این سطحی نگری تفکر وام دهی برای ترویج ازدواج است.

وی با تاکید به این مهم که از فرد بیکار نباید انتظار داشت ازدواج کند، اضافه کرد: اگر در استان به دنبال ترویج امر ازدواج هستیم باید زمینه های آن برای فرد جوان فراهم شود.

به گفته شریفی بی توجهی به این موضوع و‌ آفت تبلیغات دشمن موجب شده است امروز بسیاری از ازدواج ها به قصد طلاق انجام شود.

وی تعریف سنجی ازدواج که آیا برای تجدید نسل است یا امری مقدس را ضروری دانست و افزود: نباید ازدواج به عنوان یک مسئله صرفا مادی نگاه شود و این اتفاق یک مسئله اجتماعی مقدس است.

کد خبر 2381841

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha