به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمود گلزاری عصر چهارشنبه در همایش همسان گزینی تا همسری که در حوزه هنری برگزار شد گفت: برخی از این مراکز ازدواج در ادارات بهداشت، بهزیستی و دانشگاه ها از قبل بوده است که قرار است بسته های آموزشی به این مراکز داده شود تا با عنوان مرکز تخصصی مشاوره قبل از ازدواج فعالیت خود را ادامه دهند.
وی افزود: در این طرح این مراکز دوش به دوش خانواده ها جلو می روند و این موجب می شود تا سایت های غیر مجاز خودشان از بین بروند چراکه در این سایت ها به عناوین مختلف به صورت غیرقانونی موضوع همسرگزینی تبلیغ شده است.
بر اساس این گزارش، در چارت طرح ملی همسان گزینی بعد از ثبت نام متقاضی و انجام آزمون سلامت پرونده به مشاور ارجاع می شود و بعد از ارائه بسته آموزشی شماره یک نخستین آزمون برای محاسبه هوشمند همسانگزینی و انتخاب همسر توسط واسطه برگزار می شود.
در مرحله بعد دوباره بسته آموزشی شماره دو و دومین آزمون برگزار می شود که نتیجه آن معرفی همسر به خانواده و همزمان مشاوره و بسته آموزشی سه است. در این چارت تایید خانواده و مشاور پیششرط عقد است و بعد از عقدکنان بسته آموزشی چهار ارائه میشود. 6 ماه بعد از عقد سومین آزمون و بسته آموزشی شماره 5 به زوجین داده شده و بعد از یکسال چهارمین آزمون برگزار می شود.
به گفته معاون ساماندهی امور جوانان وزارت جوانان، بسته آموزشی شماره یک شامل وضعیت کنونی خانواده ها، علت آشفتگی، اهمیت انتخاب مناسب، اهداف ازدواج و اهمیت آزمون و مشاوره و بسته آموزشی شماره دو شامل مدت و مراحل آشنایی تا عقد، آسیبشناسی انتخاب و تصمیم احساسی عاقلانه است.همچنین بسته آموزشی شماره سه شامل روش های شناخت، بایدها و نبایدها در گفتگو، بایدها و نبایدها در تحقیق و همچنین اشتباهات رایج فرآیند آشنایی است. بسته آموزشی شماره 4 شامل آموزش های دوران عقد و بسته آموزشی شماره پنج هم آموزش های استحکام خانواده را شامل می شود.
نظر شما