به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی سالاری ظهر پنجشنبه در نشست شورای عشایری استان بوشهر اظهار داشت: حدود سه درصد از جمعیت استان بوشهر را عشایر شتکیل میدهند و نقش بسیار مهمی در تولید محصولات کشاورزی و دامی و همچنین مصنوعات دستی دارند که باید به خوبی مورد توجه قرار بگیرند.
وی بر لزوم تلاش برای توسعه زیرساختهای مورد نیاز عشایر در استان بوشهر تاکید کرد و بیان داشت: یکی از خواسته های مهم عشایر در استان بوشهر خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق عشایر نشین است که باید برای ارتقای سطح بهداشت و درمان در این مناطق تلاش جدی صورت گیرد.
توسعه زیرساختهای مناطق عشایر نشین استان با جذب اعتبارات ملی
استاندار بوشهر خواستار خدمات رسانی مناسب به بیش از 30 هزار نفر جمعیت عشایر استان بوشهر و توجه ویژه به وضعیت زندگی این قشر شد و بیان داشت: سوخت رسانی به عشایر در حوزههای مورد نیاز باید در دستور کار و اولویت قرار بگیرد.
سالاری با اشاره به اینکه اعتبارات عشایر استان بوشهر در سال گذشته هفت میلیارد ریال بوده است، خاطرنشان ساخت: در سال جاری با افزایش 2.5 برابری اعتبارات عشایر استان بوشهر شاهد اختصاص 17 میلیارد ریال به بخش عشایر استان هستیم.
وی ادامه داد: برای توسعه زیرساختها در مناطق عشایر نشین استان باید برای جذب اعتبارات ملی تلاش جدی صورت بگیرد تا بتوانیم در راستای تحقق نیازهای عشایر گامهای اساسی برداریم.
ساخت پنج آبانبار جدید در مناطق عشایری استان بوشهر
استاندار بوشهر با بیان اینکه اهمه اعتبارات مصوب برای بخش عشایر استان بوشهر در سالجاری تخصیص مییابد، تصریح کرد: ساماندهی مراتع مورد نیاز دامهای عشایر با تلاش اداره کل منابع طبیعی استان اجرا شود.
سالاری در ادامه از ساخت پنج آبانبار جدید در مناطق عشایری استان بوشهر برای تامین آب شرب سالم و بهداشتی مورد نیاز عشایر خبر داد و بیان داشت: در نقاط عشایر نشین استان بوشهر باید شرکتهای توزیع خدمات و مایحتاج عشایر ایجاد شود.
نظر شما