پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ مهر ۱۳۹۳، ۱۲:۳۵

فرمانده نیروی انتظامی استان ایلام:

ایلام کم جرم ترین استان کشور شده است

ایلام کم جرم ترین استان کشور شده است

ایلام - خبرگزاری مهر: فرمانده نیروی انتظامی استان ایلام گفت: ایلام کم جرم ترین استان کشور شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار علی دولتی به مناسبت هفته ناجا در جمع خبرنگاران و رسانه های گروهی استان اظهار داشت: در طول هفته ناجا 700 برنامه مختلف در سطح استان ایلام اجرایی می شود که بیش از 450 برنامه فرهنگی است.

وی بیان داشت: استان ایلام در زمینه امنیت جزو اولین استانهای امن کشور قرار دارد و همچنین این استان رتبه اول کم جرم ترین استان کشور را به دست آورده است.

این مسئول تصریح کرد: در بحث سرقتها با کاهش 17 درصدی مواجه بودیم و همچنین 79 درصد سرقتهای انجام گرفته نیز کشف شده است که این آمار نسبت به میانگین کشوری بسیار خوب است.

سردار دولتی تصریح کرد: در بخش قتل از کاهش 19 درصدی برخوردار بودیم که بیش از 90 درصد قتلهای صورت گرفته در استان ایلام مسئله خانوادگی است و راهکار انتظامی ندارد و همچنین 100 درصد قتلهای صورت گرفته طی چند سال اخیر در استان کشف شده است.

وی افزود: کاهش 25 درصدی تجاوز به عنف و افزایش 62 درصدی کشف مواد مخدر از دیگر عملکردهای پلیس استان ایلام بوده که در حوزه مواد مخدر برخوردار با قاچاقچیان خرد و کلان افزایش چشمگیری یافته است.

این مسئول بیان داشت: برخورد با اراذل و اوباش طی سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش چشمیگری یافته و بیش از 250 تماس در روز با مرکز 110 ایلام انجام می شود.

سردار دولتی بیان داشت: بیش از 96 درصد از تماس های صورت گرفته با پلیس به موقع پاسخ داده شده و پلیس حضوری به موقع داشته و فقط چهار درصد حضور پلیس با تاخیر بوده است.

وی افزود: خوشبختانه تعامل مردم با پلیس در استان ایلام باعث شده این استان یکی از امن ترین استانهای کشور باشد و مرزهای استان نیز در امنیت کامل هستند.

کد خبر 2383106

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha