"محمد کیقبادی" در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با کمک مالی سازمان مهندسی استان به تیم بسکتبال شهرداری گرگان گفت: بحث کمک مالی سازمان به شهرداری گرگان که از زبان یکی از اعضای شورای شهر بیان شده است صحت ندارد.
کیقبادی افزود: برای انجام هر گونه توافقی ابتدا دو طرف باید با یکدیگر مذاکره داشته باشند و خواسته های خود را در میان بگذارند که تا امروز این اتفاق نیفتاده است.
وی تاکید کرد: هرگونه حمایت و کمک مالی که بخواهد به ارگانی صورت بگیرد باید ابتدا در مجمع عمومی سازمان نظام مهندسی مطرح شود و در صورت کسب آرای لازم عملیاتی شود.
وی اظهار کرد: البته این طور که اعضای شورای شهر اعلام کرده اند نشان دهنده این است که مذاکرات اولیه بین آن ها و سازمان صورت گرفته اما قولی داده نشده و توافقی صورت نگرفته است.
کیقبادی درباره فعالیت های ورزشی سازمان نظام مهندسی گفت: در سازمان کمیته ای به نام ورزش وجود دارد که فقط برای مهندسان و خانواده های آن ها فعالیت می کند و تاکنون سابقه نداشته که سازمان از تیم های ورزشی حمایت مالی داشته باشد.
کمک نظام مهندسی را شهردار اعلام کرده بود
سخنگوی شورای اسلامی شهر گرگان گفت: شهردار گرگان از توافق با نظام مهندسی برای کمک به تیم بسکتبال شهرداری خبر داده بود.
"ناصر گرزین" در گفتگو با مهر با اعلام این خبر گفت: در بودجه سال 93، شورای شهر مبلغ 4 میلیارد ریال برای کمک به تیم بسکتبال شهرداری را مصوب کرده است.
گرزین افزود: از طرف دیگر شهردار گرگان به عنوان مدیرعامل تیم بسکتبال برای دریافت کمک مالی، رایزنی هایی با سازمان های بخش خصوصی داشته است و 3 ارگان برای این موضوع قول مساعد داده اند.
وی با اعلام اینکه سازمان نظام مهندسی گلستان یکی از این ارگان ها بوده است اظهار کرد: آقای شهردار از کمک سازمان نظام مهندسی به تیم بسکتبال خبر داده بود و اعلام کرده که تاکنون جلساتی نیز با سازمان برگزار کرده است.
سخنگوی شورای اسلامی شهر گرگان تصریح کرد: البته تا زمانی که قراردادی امضا نشود هیچ چیز رسمیت ندارد و باید منتظر باشیم تا قرارداد رسمی بین طرفین بسته شود.
به گفته گرزین، قرار است هفته جاری بحث قرارداد با حامیان مالی تیم بسکتبال در صورت توافق دو طرف نهایی شود.
نظر شما