به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا اصغری صبح دوشنبه در دیدار با مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی با بیان این مطلب اظهار داشت: شرکت اتوبوسرانی شهرداری تبریز با توجه به ارتباط مستقیم با شهروندان، می تواند نقش ویژه ای در آموزش شهروندی و پیشبرد اهداف و برنامه های مدیران شهری داشته باشد.
وی از اجرای برنامه مشترک آموزش شهروندی توسط سازمان مدیریت پسماندها و اتوبوسرانی خبر داد و افزود: با تصمیم گیری هایی که توسط سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری و شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز و حومه انجام شد، قرار است برنامه مشترک آموزش شهروندی توسط سازمان مدیریت پسماندها و اتوبوسرانی در شهر اجرا شود.
مدیر عامل سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری تبریز در تشریح جزئیات این تصمیم نیز خاطر نشان شد: دو مجموعه سازمان مدیریت پسماندها و شرکت اتوبوسرانی تبریز و حومه به عنوان زیرمجموعه های شهرداری به منظور گسترش همکاری دو جانبه برنامه های مشترکی را در زمینه آموزش شهروندی اجرا خواهند کرد.
اصغری در پایان اظهار داشت: توافقات اولیه در خصوص بسط همکاری دو مجموعه در زمینه ارایه آموزش شهروندی صورت گرفته و مقرر شده است تیم کارشناسی هر دو مجموعه با انجام مذاکرات مستقیم زمینه را برای اجرای برنامه های مشترک در خصوص آموزش شهروندی فراهم کنند.
نظر شما