پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۴ مهر ۱۳۹۳، ۲۰:۳۸

حصیری:

ورزش‌های بومی و محلی در مدارس استان بوشهر احیا می‌شوند

ورزش‌های بومی و محلی در مدارس استان بوشهر احیا می‌شوند

بوشهر - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: ورزش‌های بومی و محلی در مدارس استان بوشهر احیا می‌شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر حصیری عصر دوشنبه در نشست با کارشناسان تربیت بدنی و ورزش مدارس استان بوشهر اظهار داشت: ایجاد نشاط و شادابی در بین دانش‌آموزان یکی از موضوعات بسیار مهمی است که باید به خوبی به آن توجه شود تا شاهد دستیابی بهتر به اهداف آموزشی باشیم.

وی با اشاره به نقش منفی بازی‌های رایانه‌ای بر شادابی و نشاط دانش‌اموزان، تصریح کرد: به منظور استفاده مناسب از استعدادهای دانش‌اموزان استفاده از بازی‌های بومی و محلی نقش بسیار مهمی خواهد داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر به نقش بازی‌های بومی و محلی در افزایش امادگی جسمانی دانش‌آموزان اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: از دیگر اهداف اجرای این برنامه‌ها می توان به توسعه دوستی و افزایش وحدت بین دانش‌آموزان اشاره کرد.

برگزاری المپیاد درون مدرسه‌ای در استان بوشهر

وی با بیان اینکه بازی‌های بومی و محلی به عنوان یکی از سرگرمی‌های بسیار مهم در مدارس می‌تواند کارایی داشته باشد، افزود: گسترش فعالیت‌های ورزشی همراه با شادمانی در سطح مدارس یکی از اولویت‌های مهم آموزش و پرورش است.

حصیری از برگزاری المپیاد درون مدرسه‌ای در استان بوشهر خبر داد و اضافه کرد: این المپیادها از 26 مهر ماه در مدارس استان بوشهر با رویکرد مدرسه محوری برگزار می شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر استفاده از ظرفیت‌های مدارس را به عنوان یکی دیگر از رویکردهای برگزاری این المپیاد عنوان کرد و بیان داشت: توسعه ورزش و ارزش‌های اخلاقی از دیگر رویکردهای برگزاری المپیاد درون مدرسه‌ای در استان بوشهر است.

کد خبر 2384397

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha