پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ مهر ۱۳۹۳، ۱۱:۲۱

میراث فرهنگی در هفته ای که گذشت/

ورود 1000 خودروی گردشگری به ایران/ اهدای عرصه تپه تاریخی بعد از 11 سال

ورود 1000 خودروی گردشگری به ایران/ اهدای عرصه تپه تاریخی بعد از 11 سال

درخواست تورگردانان از دولت برای واردات 1000 خودروی گردشگری،ارتقا تدوین پرونده های میراث ناملموس ملی به سطح بین المللی،اهدای عرصه یک تپه تاریخی پس از 11 سال و تبدیل یک آلاچیق تاریخی به پاتوق معتادان از جمله خبرهای حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در این هفته بود.

به گزارش خبرنگار مهر، این هفته رئیس جامعه تورگردانان ایران اظهارداشت:اکنون در زمینه حمل و نقل و ترانسفر گردشگران خارجی به مشکل برخورد کرده ایم به نحوی که در ایران خودوری مناسب برای جابه جایی آنها وجود ندارد و یا تعدادش بسیار محدود است به همین علت چندی پیش به دولت درخواست دادیم تا 500 خودروی ون مجهز، اتوبوسهای VIP ، 300 مینی بوس شیک و قابل استفاده برای گردشگران خارجی و 150 آفرود برای تورهای بیابانگردی و کویرنوردی در اختیار شرکتی که به تازگی تاسیس شده است، بگذارند تا همه مجریان تور و فعالان گردشگری بتوانند هر زمان نیاز به خودروی گردشگری داشتند، به آن شرکت مراجعه کنند.

ارتقا تدوین پرونده های میراث ناملموس ملی به سطح بین المللی
 
همزمان با برگزاری اجلاس جهانی میراث ناملموس در ایران رئیس مرکز مطالعات منطقه‌ای پاسداری از میراث فرهنگی ناملموس در آسیای غرب و مرکزی گفت: ایران باید بتواند کیفیت تدوین پرونده های میراث ناملموس ملی را به حدی ارتقا دهد که برای ثبت آنها در سطح بین المللی تنها به ترجمه پرونده مورد نظر نیاز باشد.

یدالله پرمون به خبرنگار مهر گفت: برخی از افراد تصور می کنند مرکز میراث ناملموس به عنوان یک مرکز پژوهشی راه اندازی شده که باید همایش بگذارد و اساتید دانشگاه را برای حضور در این مکان دعوت کند. ولی نوع کار ما این طور نیست. کار ما توسط دفتری در یونسکو تعریف می شود که نامش دفتر برنامه ریزی کاربردی است. این مرکز اعلام می کند که ما اهداف بلند مدت و میان مدت داریم و براساس آن اهداف باید کار کنیم . از سوی یونسکو ارزیابی عملکرد می شویم و اگر از شرح وظایف مان تخطی کنیم باید جوابگو باشیم اگر مرکزی آموزشی است حتما باید فعالیت آموزشی انجام دهد و اگر از آن تخطی کند، خلاف کرده است.

بدهی سازمان میراث فرهنگی به یک شبکه خارجی
 
معاون گردشگری کشور از بدهی 400 میلیون تومانی سازمان میراث فرهنگی به یک شبکه خارجی برای پخش تبلیغات گردشگری ایران خبر داد و گفت: هنوز این شبکه گردشگری پیگیر مطالباتش هست چون مدیران قبلی این سازمان این بدهی را پرداخت نکرده اند.

 مرتضی رحمانی موحد گفت: 65 نفر از گردشگران با قطار به ایران آمدند من به عنوان معاون گردشگری پس از ورود آنها متوجه شدم. ما برنامه ریزی دیگری برای سفر با قطار از مجارستان کرده بودیم که قرار بود اواخر مهرماه به ایران بیاید. متوجه شدم این قطار توسط یکی از دفاتر خدمات مسافرتی هماهنگ شده است. ما ضمن استقبال از رویکرد بخش خصوصی اعلام می کنیم برای اینکه بتوان از این نوع اقدامات اثرگذار استفاده بیشتری کرد باید از تعامل برخوردار شوند. اگر این هماهنگی ها انجام شود گردشگری کشور سودش را می برد و چهره بهتری را از این خدمات ارائه می کند.

ورود 35 هزار گردشگر خارجی در 5 ماهه اول امسال

رحمانی موحد در مورد آمار پنج ماهه گردشگران خارجی نیز گفت: 35 هزار نفر در پنج ماهه اول امسال با تورهای گردشگری به ایران آمدند که در مقایسه با مدت قبل 204 درصد رشد داشته است. این آمار مربوط به گردشگرانی است که از طریق دفاتر خدمات مسافرتی و به صورت دسته جمعی به ایران آمده اند. آمار ورود و خروج نیز 1.5 تا 2 میلیون نفر بوده است.

اخطار به هتلداران برای رزرو خودسرانه تور گردشگری

معاون گردشگری کشور با اخطار به هتل داران گفت: وظیفه دفاتر خدمات مسافرتی رزرو تور و وظیفه هتل داران پذیرش گردشگران است منتها برخی از هتل ها اقدام به رزرو تور کرده ام که من به آنها اخطار داده ام. لازم است هتل‌ها با برنامه‌ریزی به موقع مسیر را به سمت روش‌هایی که باعث آزردگی، بی‌برنامگی و نرسیدن به تعهدات خارجی می‌شود سوق ندهند چون هتلها وظایف‌شان مهمان‌داری است نه تورگردانی و رزرو تور.

آلاچیق قاجاری قصر معتادان شد
 
آلاچیق قاجاری باغ موزه قصر که طی سالهای اخیر از این باغ موزه جدا شده اکنون نه تنها در معرض تخریب است بلکه به پاتوقی برای استعمال مواد مخدر توسط معتادان تبدیل شده است.

این محوطه که نامش را بوستان قصر گذاشته اند، توسط یک دیوار آجری کوتاه از کل مجموعه باغ موزه قصر جدا شده است این جدایی دو فضای متفاوت را برای بوستان و باغ موزه قصر به وجود آورده است.

به نحوی که می توان این تفاوت را در نوع نگهداری از فضای سبز، نگهداری از آثار تاریخی موجود در آنها و نوع ترددها مشاهده کرد. علاوه بر این عمارت کلاه فرهنگی یا به عبارت دیگر آلاچیق قاجاری که جزئی از زندان قصر بوده، تحت نظارت و نگهداری شهرداری منطقه است اما بازدیدکنندگان موزه قصر کمتر از وجود این بنای تاریخی خبر دارند.

مسافران اولین قطار گردشگری به کاخ گلستان رفتند
 
روز یکشنبه هم زمان با عید سعید قربان، 130 گردشگر خارجی از کشورهای آلمان، ایتالیا، ترکیه، انگلیس، آمریکا، روسیه، فرانسه، ایتالیا، سوئیس و ... از مجموعه کاخ موزه گلستان دیدن کردند. 

این تور گردشگری از کشورهای مختلف اروپایی با قطار اختصاصی و با هدف بازدید از شهرها و جاذبه‌های ایران اسلامی وارد کشور شده اند و پس از بازدید از جاذبه های هدف با این قطار از کشور ما خارج خواهند شد.

اهدای عرصه یک تپه تاریخی پس از 11 سال

سیامک سرلک سرپرست تیم کاوش تپه تاریخی "تم مارون" گفت: در جریان فصل چهارم کاوش های تپه تاریخی "تم مارون" علاوه بر کشف آثاری از دوره سوم هزاره پیش از میلاد، مالک تپه تاریخی تم مارون سند عرصه چهار هزار متر مربعی این محوطه را به نام سازمان میراث فرهنگی زد و این سند را اهدا کرد.

وی توضیح داد: تپه تاریخی تم مارون شهرستان رودان در مالکیت بخش خصوصی قرار داشت و ما در سه فصل گذشته تمام تلاش خود را کردیم تا مالک عرصه این محوطه تاریخی را در اختیار اداره کل میراث فرهنگی استان هرمزگان قرار دهد تا اینکه بالاخره بعد از 11 سال موفق به این کار شدیم و مالکی که چندین بار از سازمان میراث فرهنگی شکایت کرده بود، با صحبت های تیم کاوش و باستان شناسان نه تنها به دوستدار میراث فرهنگی تبدیل شد بلکه عرصه چهار هزار متر مربعی این محوطه تاریخی را نیز به نام سازمان زد.

برگزاری سمپوزیوم بین المللی سازمان ملل متحد در ایران با موضوع گردشگری پایدار
 
 سمپوزیوم بین المللی سازمان ملل متحد برای زمینه سازی گردشگری پایدار در ایران مشارکت بخش امور اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد و وزارت امور خارجه برگزار می شود و در آن نمایندگان سازمان جهانی گردشگری و بانک جهانی شرکت می کنند.

 سمپوزیوم بین المللی سازمان ملل متحد قرار است 22 تا 24 مهرماه امسال در سازمان ایرانی مجامع بین المللی وزارت امور خارجه با همکاری سازمان میراث فرهنگی و مشارکت بخش امور اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد (UNDESA) و وزارت امور خارجه برگزار شود. این سمپوزیوم با هدف تبادل اطلاعات بررسی و تجزیه و تحلیل روند موجود در تقاضای گردشگری منطقه ای و بین المللی، تحلیل تقاضای موجود و مقایسه نگرش های جایگزین برای تغییر راهبرد بازاریابی، شناسایی مناطق و پروژه های گردشگری دارای پتانسیل برای مشارکت بین المللی برگزار می شود.

 

کد خبر 2386105

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha