۱۸ مهر ۱۳۹۳، ۱۰:۲۸

صالحی:

تعامل مسئولان و بخش خصوصی دلیلی بر موفقیت صنعت چاپ و نشر خواهد بود

تعامل مسئولان و بخش خصوصی دلیلی بر موفقیت صنعت چاپ و نشر خواهد بود

مشهد -خبرگزاری مهر: معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تعامل مسئولان و بخش خصوصی در حوزه زیرساخت های صنعت چاپ و نشر دلیلی بر موفقیت آن خواهد بود.

به گزارس خبرنگار مهر، سید عباس صالحی شامگاه پنجشنبه در همایش صنعت چاپ و نشر خراسان رضوی ابراز کرد: تشکل های صنعت چاپ و نشر و بخش خصوصی فعال در این زمینه باید با عزمی جدی رقابت های زیانبار را از این صنعت حذف کنند.

وی صنعت چاپ را نیازمند حمایت ویژه دولت، مسئولان و دست اندرکاران دانست و افزود: تعامل مسئولان و بخش خصوصی در حوزه زیرساختی این صنعت دلیلی بر موفقیت چاپ و نشر خواهد بود.

معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه با روش های قبلی نمی توان صنعت چاپ را به خوبی اداره کرد، افزود: حتی با وجود حمایت مسئولان دولتی این رویه ها باید تغییر کنند.

وی ابراز کرد: باید با رفع مشکلات موجود از ظرفیت های صنعت چاپ و نشر برای رفع کاستی ها استفاده کرد چرا که این از صنایع مهم ارتباط دهنده اقتصاد و فرهنگ است که با بخش های مختلف ارتباط دارد.

رونق اقتصادی چاپ و نشر در گرو کاهش واردات

محمود رضا برازش مدیر کل دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در ادامه این همایش عنوان کرد: افزایش هزینه ها و واردات بی رویه یکی از معضلات صنعت چاپ و نشر به شمار می رود.

وی با بیان اینکه 95 درصد مواد اولیه نشر و بسته بندی کشور در صنعت چاپ وارد می شود، ادامه داد: این امر از یک طرف نیاز بالای کشور در این زمینه را نشان می دهد و از طرف دیگر از مشکلات مهم اقتصادی در این صنعت است که متولیان آن را با معضلاتی مواجه می کند.

برازش اظهار کرد: دستمزد کارگران و فعالان صنعت چاپ و نشر طی 10 سال گذشته ، شش درصد افزایش یافته در حالیکه هزینه چاپ و نشر 30 تا 40 درصد افزایش یافته است.

مدیر کل دفتر امور چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در راستای حل مشکلات صنعت چاپ و نشر و بسته بندی و حمایت از دست اندرکاران و رونق اقتصادی آن، واردات مواد چاپی باید کاهش یافته و در مقابل تولیدات جایگزین آنها در داخل افزایش یابد.

درخواست پیگیری وضعیت شهرک چاپ و نشر

علی مغانی رئیس اتحادیه چاپخانه داران خراسان رضوی هم ضمن اشاره به مشکلات احداث و راه اندازی شهرک تخصصی چاپ و نشر در مشهد ابراز کرد:  قرار بود 27 هکتار زمین برای احداث این شهرک توسط شرکت شهرکهای صنعتی در نظر گرفته شود که بنا به عناوینی به 10 هکتار کاهش یافت.

وی با بیان اینکه 10 هکتار زمین برای انتقال 170 چاپخانه مشهد جوابگو نیست ادامه داد: هزینه های لازم از متصدیان چاپخانه ها دریافت شد ولی به دلیل این مشکل هیچ اقدامی برای انتقال آنها به شهرک صنعتی انجام نشده که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شرکت شهرکهای صنعتی خواستار پی گیری این مساله هستیم.

در پایان این همایش از پیشکسوتان و متولیان صنعت چاپ و بسته بندی خراسان رضوی تقدیر شد.

کد خبر 2386453

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha