پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۸ مهر ۱۳۹۳، ۱۱:۱۶

بهره‌وری منابع صندوق بازنشستگی باید ارتقا یابد

بهره‌وری منابع صندوق بازنشستگی باید ارتقا یابد

مدیرعامل جدید صندوق بازنشستگی کشوری گفت: بهره‌وری منابع صندوق بازنشستگی باید ارتقا یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود اسلامیان در مراسم معارفه خود افزود: سالها در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی فعالیت داشته‌ام و همواره تلاش کرده‌ام که به نحو شایسته‌ای از عهده مسئولیت‌هایی که داشته‌ام برآیم.

وی تاکید کرد: یک مدیر شایسته باید بتواند از توان افراد در حوزه فعالیت خود یاری بگیرد و بی تردید از همکارانی که دارای تجربه‌های ارزشمندی هستند در این زمینه یاری خواهم گرفت.

اسلامیان ادامه داد: ضروری است در جهت ارتقا بهره وری منابع صندوق بازنشستگی تلاشهای بیشتری صورت گیرد.

به گفته وی، رقابت در اقتصاد حرف نخست را می‌زند و در خصوص اموال صندوق بازنشستگی مسئول هستیم زیرا این اموال متعلق به افراد زحمتکش جامعه است.

مدیر عامل جدید صندوق بازنشستگی کشوری گفت: همچنین باید طوری مدیریت کنیم که وقتی کار را به دیگری می‌سپاریم در پیشگاه پروردگار و مردم سربلند باشیم.

اسلامیان تاکید کرد: از تلاش همه مدیرانی که بخواهند برای تحقق ارتقا بهره وری اموال صندوق بازنشستگی کشوری همکاری کنند، استقبال می‌کنم.

مدیر عامل جدید صندوق بازنشستگی کشور اظهار امیدواری کرد، فضایی در سازمان ایجاد شود که همکاری صادقان‌ ای میان همکاران و مدیران این صندوق توسعه یابد.

وی یادآور شد: برخی از افرادی که در صنعت فولاد کشور خدمت می‌کنند کار بسیار دشواری را برعهده دارند. کار بر روی برخی از کوره‌ها شاید یک ماه هم دشوار باشد اما این افراد 20 سال است که در این قسمت‌ها کار می‌کنند.

کد خبر 2386478

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha