پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۸ مهر ۱۳۹۳، ۱۲:۳۹

حجت الاسلام کیخا:

کانون‌های فرهنگی مساجد مورد غفلت مسئولان واقع شده است

کانون‌های فرهنگی مساجد مورد غفلت مسئولان واقع شده است

زاهدان-خبرگزاری مهر: امام جمعه شهرستان زابل اظهار داشت: با وجود اینکه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد رسالت سنگینی در فرهنگ سازی دارند اما در تخصیص اعتبار و بودجه مورد غفلت مسئولان واقع شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام علی اکبر کیخا صبح جمعه در دیدار با مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان و جمعی از فعالان این عرصه اظهار داشت: کانون های فرهنگی و هنری مساجد هسته های مرکزی فعالیت های معنوی و فرهنگی در مساجد هستند که باید توجه ویژه‌ای در این خصوص نسبت به آنها داشت.

وی ابراز داشت: پرداختن به فعالیت های فرهنگی در مساجد از صدر اسلام و توسط رسول مکرم اسلام(ص) نیز همواره مورد تاکید بوده است.

وی با بیان اینکه اقدامات مسئولان کانون های فرهنگی و هنری با دستانی خالی اما مملو از معنویت همراه است ادامه داد: مسئولان با توجه به اهمیت سنگر مساجد باید به منظور تقویت این کانون ها توجه ویژه ای از خود نشان دهند.

وی نقش کانون های فرهنگی و هنری را در پاسخ به شبهات جوانان و دفاع از ارزش های اسلامی بسیار تاثیر گذار دانست و افزود: از نقش آگاه سازی و بصیرت افزایی این کانون ها در سطح جامعه نباید غافل شد.

265 کانون فرهنگی در سیستان فعال است

مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد سیستان وبلوچستان نیز در این دیدار که در دفتر امام جمعه شهرستان زابل برگزار شد بیان داشت: در حال حاضر تعداد 820 کانون فرهنگی و هنری در مساجد استان فعالیت دارند که از این تعداد 265 کانون در منطقه سیستان فعال است.

حجت الاسلام جعفری راد با بیان اینکه از تعداد 820 کانون فعال در استان تعداد 520 کانون در مساجد مناطق روستایی راه اندازی شده است بیان داشت: فعالیت این تعداد کانون فرهنگی در روستاهای استان نشان از توجه به روستاها دارد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از 700 میلیون ریال تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری به کانون های استان اختصاص یافته است ادامه داد: برای توسعه فعالیت های فرهنگی و همچنین جذب بیشتر جوانان و دفاع از مرز های اعتقادی نیاز به توجه و همکاری بیشتری از طرف دستگاه های اجرایی هستیم.

وی از اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد به عنوان سربازان گمنام عرصه فرهنگی یاد کرد و گفت: اعضای کانون های مساجد بدون هیچ چشمداشتی و با دستان خالی به مقابله و تهاجم فرهنگی دشمن رفته اند.

جعفری راد ادامه داد: سیستان به دلیل شرایط خاص در خط مقدم شبیخون فرهنگی قرار گرفته و لذا تقویت و توجه به امورات فرهنگی ضروری به نظر می رسد.

 

کد خبر 2386561

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha