پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

جایزه صلح نوبل امسال به نوجوان پاکستانی رسید

جایزه صلح نوبل امسال به نوجوان پاکستانی رسید

جایزه صلح نوبل امسال به نوجوان پاکستانی و "کایلاش ساتیارتی" هندی رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، نیشن از اعطای جایزه صلح نوبل امسال به "ملاله یوسف زی" دختر پاکستانی به دلیل تلاش برای بهبود وضعیت تحصیلی بانوان در پاکستان و "کایلاش ساتیارتی" هندی برای مبارزه با کار کودکان خبر داد.

این درحالیست که مقامات پاکستان پیشتر اعلام کرده بودند که کتاب ملاله یوسف‌‌‌‌‌ ‏زی در مدارس خصوصی سراسر پاکستان ممنوع شده و این دختر پاکستانی ابزاری برای غرب است.

ملاله دختر نوجوان پاکستانی زمانی توجه همگان را به خود جلب کرد که شبه نظامیان وی را به دلیل انتقاد از طالبان از ناحیه سر هدف گلوله قرار دادند. وی شرح وقایع خود را در کتابی به نام من ملاله هستم منتشر کرد که به کمک کریستینا لمب روزنامه‌‌‌‌‌ ‏نگار انگلیسی نوشته شد.

کد خبر 2386713

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha