پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ مهر ۱۳۹۳، ۱۰:۰۰

بعد از 32 سال؛

یک شهید دیگر در دانشگاه پیام نور احراز هویت شد

یک شهید دیگر در دانشگاه پیام نور احراز هویت شد

یکی از شهدای گمنامی که در دانشگاه پیام نور به خاک سپرده شده بود پس از 32 سال، احراز هویت شد.

به گزارش خبرنگار مهر، هویت پیکر شهید عباسعلی مختاری که به عنوان شهید گمنام در دانشگاه پیام نور، به خاک سپرده شده بود بعد از 32 سال، شناسایی شد.

هویت شهید مختاری از طریق DNA شناسایی شد.

شهید "عباسعلی مختاری" فرزند علی جان، متولد سال 1339 و اعزامی از استان اصفهان است که در سال 61 به درجه رفیع شهادت رسید.

شهید مختاری به عنوان شهید گمنام در 28 بهمن ماه سال 87 مصادف با اربعین حسینی در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور  به خاک سپرده شده بود.

به گزارش مهر، پیش از این نیز شهید رضا سلمانی کردآبادی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر احراز هویت شده بود.

کد خبر 2386862

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha