به گزارش خبرنگار مهر، امرالله عباسی ظهر شنبه در بازدیداز واحدهای صنعتی شهرک صنعتی علی آبادکتول با بیان این که تعاونی های گلستان فعال شده و وارد چرخه تولید استان می شوند، گفت: دولت به طورجدی مصمم است که تعاونی را بزودی راه اندازی کند، از 10 هزار تعاونی در گلستان درحال حاضر فقط 2600 واحدآن فعال هستند که این واحدها هم به شدت وضعف دارند.
عباسی گفت: به همه واحدهای تعاونی گلستان سرکشی خواهیم کرد تا بتوانیم مشکلات و نارسایی های آنان را شناسایی و برای رفع آنها اقدام عاجل کنیم.
وی تاکیدکرد: بسیاری ازتعاونی ها با کمترین سرمایه وتسهیلات وارد چرخه تولید استان می شوند، فرهنگ سازی در خصوص تعاونی ها بخوبی انجام شده است و الان لازم است حمایت کنیم تا بتوانیم اقتصاداستان رابواسطه تعاونی ها مستحکم تر کنیم.
مدیرکل تعاون،کارورفاه اجتماعی گلستان گفت: جمعیت زیادی از افراد جویای کار در این واحدهای تولیدی مشغول بکار بودند که الان بیکارند و با فعال کردن تعاونی ها بتوانیم آنان را بر سر کار و تولید برگردانیم.
وی گفت: حضور ما در واحدهای تعاونی وصنعتی بصورت میدانی کاملا اثر گذاراست ومی توانیم شناخت بهتری ازضعف هاوکاستی ها داشته باشیم.
نظر شما