به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام كريمي ظهر شنبه در جلسه اوقاف شهرستان رشت افزود: وقف به عنوان صدقه جاری شناخته می شود که از ثواب اخروی بالایی برخوردار است.
وی همچنین تصریح کرد: ترویج میراث جاودان وقف و عملی شدن این مهم در جامعه می تواند بخشی از مشکلات اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و غیره را در جامعه سر و سامان دهد و به عنوان الگوی اقتصادی، دینی و فرهنگی در جامعه معرفی شود.
رئیس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان رشت گفت: سنت حسنه وقف توسعه، گسترش و پیشرفت تمدن اسلامی را در پی دارد.
وی افزود: اگر این سنت جمیل مورد تبلیغ و ترویج قرار گرفته و همگان به این مهم هدایت و تشویق شوند نه تنها آثار مثبت و ماندگار دنیوی بلکه ثمرات اخروی فراوانی نصیب واقف خواهد شد.
کریمی اظهارداشت: گسترش سنت حسنه وقف در جامعه نیازمند فرهنگ سازی و آشنا ساختن اقشار مختلف مردم با جنبه های اجتماعی و دینی وقف دارد.
وی اذعان داشت: وقف مانند چشمه همیشه جوشانی که بهره معنوی آن برای سال های متمادی به واقف می رسد و یکی از ماندگارترین کارهای نیک در جامعه است.
رئیس اداره اوقاف و امورخیریه شهرستان رشت گفت : یک واقف خیر اندیش بخش خشكبيجار این شهرستان بیست و ششمين وقف استان گیلان را در سال 93 را به نام خود ثبت کرد.
وی افز.د: این واقف خیراندیش یک قطعه زمین مزروعي به مساحت افزون بر 10 هزار و 515 متر مربع به نیت بازسازي بقعه متبركه سيد عبدالله و ذكريا (ع) روستاي بسته ديم خشكبيجار، اطعام در شب عاشورا و تبليغات در اعياد و وفات اهل بيت(ع) وقف کرده است.
کریمی در ادامه ارزش ریالی این وقف را 500 ميليون ریال دانست و یادآورشد: بابرنامه ريزي مناسب در راستاي ترويج وقف،فعاليت هاي فرهنگي در امامزادگان و اجراي نيات واقفان در مجموع مي توان به نتايج موثري در حوزه هاي عمران وآباداني و همچنين فرهنگي دست یافت كه اين مهم مستلزم جديت و اهتمام ويژه در اين عرصه است.
نظر شما