پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

روسیه خواستار آغاز به کار دولت وفاق ملی در فلسطین شد

روسیه خواستار آغاز به کار دولت وفاق ملی در فلسطین شد

وزارت خارجه روسیه با انتشار بیانیه ای بر حمایت مسکو از تشکیل و آغاز به کار دولت وفاق ملی در فلسطین تاکید کرده است .

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی ، وزارت خارجه روسیه در بیانیه امروز خود با استقبال از برگزاری نشست کابینه دولت وفاق ملی در منطقه غزه فلسطین، آن را رویدادی مهم خواند و خاطر نشان کرد :  این اقدام گام مهمی در تامین شرایط برای فعالیت نهادهای دولتی فلسطین در کرانه باختری رود اردن و نوار غزه است.

وزارت خارجه روسیه همچنین یاد آور شده است: معتقدیم که بدون انسجام گروه های فلسطینی حول محور سازمان آزادیبخش فلسطین و اجرای ابتکارها برای حل و فصل مسالمت آمیز مساله فلسطین، دستیابی به آرمانهای ملت فلسطین و حل عادلانه اختلافات میان آنان و اسراییل امکانپذیر نیست.

در این بیانیه آمده است: روسیه به نوبه خود با دولت وحدت ملی فلسطین برای توسعه روابط دوجانبه دوستانه در عرصه های مختلف همکاری گسترده خواهد داشت.

فلسطین از سال 1989 در مسکو سفارتخانه دارد و روسیه فلسطین را به عنوان کشور مستقل به رسمیت می شناسد.
 

کد خبر 2387235

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha