پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ مهر ۱۳۹۳، ۲۰:۰۸

احمدی مطرح کرد:

حافظ برای دوستی ملتها زیباترین اشعار را سروده است

حافظ برای دوستی ملتها زیباترین اشعار را سروده است

شیراز – خبرگزاری مهر: استاندار فارس گفت: حافظ برای دوستی ملتها زیباترین و پرمعناترین اشعار را سروده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد احمدی شامگاه شنبه در جریان مراسم بزرگداشت یادروز حافظ گفت: امروز بشریت به افرادی چون حافظ افتخار می کند.

وی با اشاره به اینکه حافظ کسی است که به انسانیت عشق می ورزد، افزود: حافظ برای دوستی ملتها زیباترین و پرمعناترین شعر را سروده که "آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است با دوستان مروت با دشمنان مدارا" که اگر چنین شعری در جامعه بشری نهادینه شود دیگر از درخت دشمنی نشانی نخواهیم دید.

استاندار فارس گفت: شخصیت و عرفان حافظ باید عرفان همه نسلها و عصرها باشد.

احمدی تاکید کرد: نباید فقط به اشعار و عرفان حافظ افتخار کنیم  بلکه باید به آن اقتدا کنیم و حافظ گونه شویم.

وی ادامه داد: جوانان ما باید از حافظ و حافظ ها درس بگیرند.

در ادامه مدیر کل میراث فرهنگی استان فارس نیز بیان کرد: در غزلیات حافظ با سوز عاشقان و راز و نیاز عارفان رو به رو هستیم.

مصیب امیری با اشاره به طرح های در حال اجرا در آرامگاه حافظ نیز افزود: طرح توسعه حافظیه و همچنین ساخت باغ موزه مشاهیر نیازمند حمایت ویژه از سوی دولت است.

کد خبر 2387503

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha