به گزارش خبرنگار مهر، محسن حاج کاظمیان عصر شنبه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه اظهار داشت: نسبت استاد به دانشجو در کشورهای پیشرفته یک به 20 است در حالی که در سطح دانشگاه های دولتی در ایران این نسبت یک به 40 است.
وی با بیان اینکه معیاری برای سنجش نسبت استاد به دانشجو در سطح دانشگاه های علمی - کاربردی وجود ندارد، خاطرنشان کرد: تاکنون این نسبت برای این دانشگاه ها تعریف نشده است.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی گروه انتخاب اضافه کرد: این دانشگاه در سال 88 با ورود به دو حوزه صنعت برق و مکانیک و مدیریت خدمات اجتماعی کار خود را آغاز وهم اکنون نیز دو محور دیگر از جمله فرهنگ و هنر و کشاورزی نیز دانشجو می پذیرد.
وی خبر از تحصیل 200 دانشجو و 600 فارغ التحصیل در این دانشگاه داد و اعلام داشت: دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی گروه انتخاب در 19 رشته در دو مقطع کاردانی و کارشناسی مشغول به تحصیل می شوند.
حاج کاظمیان با بیان اینکه از بهمن ماه سالجاری در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرفته می شود ، اضافه کرد: در حال حاضر 30 درصد از دانشجویان فارغ التحصیل شدند و 10 درصد کارآفرین شدند و 30 درصد به سبب تحصیل در این دانشگاه و مدرک گرفتن ارتقاء شغل پیدا کردند.
وی گفت: پژوهش هایی که در این دانشگاه انجام می گیرد همچون پژوهش های دیگر دانشگاه ها نیست بلکه آنچه نیاز صنایع است را به شکل پروژه ای در اولویت کاری خود قرار می دهیم.
بومی سازی برخی از قطعات صنعتی اصفهان در دانشگاه علمی کاربردی گروه انتخاب
رئیس دانشگاه علمی کاربردی گروه انتخاب افزود: به عنوان مثال در راستای پژوهش های که انجام دادم اقدام به بومی سازی یکسری از قطعات در کارخانجات و صنایع مختلف کردیم.
وی با بیان اینکه این اقدام سبب شده در برخی از فناوری ها دیگر نیازی به کشورهای خارجی دیگر نداشته باشیم ، ادامه داد: مثلا تولید فیلتر یخچال سای وایسا یک روش نفوذی با یک فیلتر جدید به نام فیلتر غشایی ساخته شده که علاوه بر تصفیه آب در حد نانو، خیلی از باکتریهای آب را می گیرد.
حاج کاظمیان با اعلام اینکه در کشورهای پیشرفته برای اشتغال به کار دانشگاهیان تنها فارغ التحصیلی آنها ملاک نیست بلکه باید گواهی حرفه ای داشته باشند، ادامه داد: این مسئله در ایران نیز باید به شکل قانون تدوین و تصویب شود.
وی گفت: دانشگاه های علمی کاربردی به خوبی توانستند در اعطای گواهی حرفه ای به دانشگاهیان و حتی غیر دانشگاهیان گام اساسی بردارند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی گروه انتخاب همچنین از اعطای وام 20 میلیون ریالی به دانشجویان در ابتدای ورود به این دانشگاه خبر داد و اظهار داشت: به منظور ترویج ازدواج نیز به دانشجویانی که متاهل شوند 20 میلیون ریال وام و همچنین در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب برای افزایش جمعیت به ازای هر فرزند 20 میلیون ریال وام به آن دانشجو اعطا می شود.
وی از برگزیده شدن دانشگاه علمی کاربردی گروه انتخاب بین 5 دانشگاه در سطح استان اصفهان خبر داد و اعلام داشت: این دانشگاه همچنین از دانشجویان با استعدادهای برتر و مبتکر و خلاق نیز حمایت مالی می کند.
نظر شما