به گزارش خبرنگار مهر، حسن سعدالدین ظهر یکشنبه در جلسه شورای ترافیک شهرستان سمنان در محل فرمانداری با اشاره به ضرورت ساماندهی فضاهای پارکینگ عمومی این شهرستان با توجه به وجود 40 هزار خودرو شخصی و دو هزار خودروی اداری و یک هزار تاکسی و 90 دستگاه اتوبوس در شهر سمنان گفت: پارکینگ های موجود کفاف خودروها را نمی دهد.
وی با اشاره به اینکه 20 درصد از عمر خودروها در تردد است و ما بقی عمر خودروها در پارکینگ ها است ادامه داد: نیاز به پارکینگ های جدید با توجه به توسعه شهر و افزایش خودروها در مرکز استان هستیم و شهرداری لازم است تا در این خصوص برنامه ریزی های لازم را پیش بینی و اجرایی کند.
فرماندار شهرستان سمنان در راستای ارتقاء فرهنگ ترافیکی مردم از تشکیل کمیته ای تخصصی ارتقاء فرهنگ ترافیکی با اعتباری معادل 100 میلیون ریال در شهر سمنان خبر داد و گفت: اطلاع رسانی، آموزش، برگزاری همایش های آشنایی با قوانین راهنمایی و رانندگی برای اقشار مختلف مردم تبلیغات و فضاسازی شهری به کمک دستگاه های متولی بخشی از وظایف این کمیته است.
سعدالدین از تصویب طرح اجرای پارک بان و پارک حاشیه ای در شهر سمنان خبر داد و گفت: این طرح با همکاری شهرداری در سه ماهه آخر سالجاری انجام خواهد شد.
وی هدف از این طرح را تلاش در راستای کاهش بار ترافیکی محورهای پر تردد و ترغیب رانندگان وسایل نقلیه شخصی به استفاده از پارکینگ های عمومی و تقسیم عادلانه پارک حاشیه خیابان ها در بین شهروندان اعلام و تصریح کرد: شهرداری اطلاع رسانی لازم را در راستای اجرای این طرح خواهد داشت.
در این جلسه در خصوص نقاط حادثه خیز شهرستان سمنان و استاندارد سازی معابر عمومی شهر اتخاذ تصمیم لازم صورت گرفت.
نظر شما