پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۳ مهر ۱۳۹۳، ۱۱:۵۵

رحمانی اعلام کرد:

سهم 20 درصدی صنعت خودرو از اشتغال کشور

سهم 20 درصدی صنعت خودرو از اشتغال کشور

تبریز- خبرگزاری مهر: رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: 20 درصد اشتغال کشور مربوط به صنعت خودروسازی است.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا رحمانی صبح چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به گشایش هجدهمین نمایشگاه بین المللی خودرو تبریز و رونمایی از پنج محصول جدید ایران‌ خودرو اظهار داشت: صنعت خودروسازی نقش بسیار مهم و حساسی در ایجاد اشتغال پایدار و توسعه پایدار دارد.

وی در همین راستا و با بیان اینکه توجه بیش از پیش به صنعت خودروسازی و صنایع مرتبط با آن می تواند بسیاری از مشکلات کشور را حل کند، ادامه داد: سه میلیون نفر در کشور به همراه خانواده خود، به صورت مستقیم از صنعت خودروسازی ارتزاق می‌کنند.

رحمانی صنعت خودرو را یکی از مهم ترین شاخص های توسعه صنعت دانست و گفت: در حال حاضر بیش از 60 صنعت جهان به صنعت خودروسازی وابسته هستند.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت توجه مسئولان کشور به صنعت خودروسازی در راستای کاهش مشکلات مربوط به بیکاری جوانان و مشکلات اقتصادی تاکید کرد و ابراز داشت: 20 درصد اشتغال و 20 درصد ارزش افزوده کشور در صنعت خودروسازی است که این آمار لزوم توجه جدی مسئولان به این مهم را می طلبد.

رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر بهبود کیفی تولیدات خودرو کشور و تدوین استراتژی صنعت خودرو توسط فعالان این حوزه تصریح کرد: خودروسازی ما در اختیار دولت است و ملت و مسئولان انتظار دارند برای صنعت خودرو برنامه جامع ارائه شود.

رحمانی با بیان اینکه از سالیان دور تبریز یکی از قطب‌های بزرگ صنعت کشور محسوب شده که این مزیت امکان توسعه صنعت خودروسازی در این منطقه را دو چندان کرده است، گفت: راه‌اندازی و فعالیت نخستین شهرک فناوری خودرو در تبریز، ایجاد خوشه‌ خودروسازی در این شهر و صنایع قدیمی و تاثیرگذار در عرصه قطعه‌سازی، بسترهای مناسب خودروسازی در این منطقه است.

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در بخش پایانی سخنان خود از آمادگی آذربایجان شرقی برای ایجاد پایگاه صادراتی خودرو برای خودروسازان خبر داد.

کد خبر 2389385

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha