پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ مهر ۱۳۹۳، ۱۴:۲۶

خاکی فیروز:

استاندارد سازی کالا توسعه اقتصادی کشور را به دنبال دارد

استاندارد سازی کالا توسعه اقتصادی کشور را به دنبال دارد

زنجان -خبرگزاری مهر: رئیس مرکز ملی تایید صلاحیت ایران، با اشاره به اینکه استاندارد سازی کالا توسعه اقتصادی کشور را به دنبال دارد گفت: استاندارد سازی کالا و تولیدات راه برای توسعه اقتصادی را هموار می کند.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا خاکی فیروز ظهر چهارشنبه در همایش روز جهانی استاندارد در زنجان، افزود: امروزه باید استاندارد سازی کالاها و تولیدات مورد توجه تولید کنندگان باشد و بر این امر توجه جدی داشته باشند که توسعه پایدار تنها از مسیر استاندارد می گذرد و زندگی بدون استاندارد غیر ممکن است.

خاکی فیروز تاکید کرد: در دنیای امروز بدون پرداختن به استاندارد ها، تقویت رقابت پذیری تولیدات ملی در بازار داخلی و بازارهای صادراتی و در نتیجه افزایش رشد اقتصادی میسر نخواهد شد.

وی در ادامه افزود: کشوری که استاندارد را رعایت کند اقتصاد کشور خود را رقم می زند.

رئیس مرکز ملی تایید صلاحیت ایران، یاد آورشد: 45 سال است که سالگرد استاندارد در کشور برگزار می شود بنابراین تنها یک روز خاص به فکر استاندارد سازی تولیدات و کالا نباشیم بلکه همیشه به امر مهم استاندارد توجه داشته باشیم.

خاکی فیروز گفت: استاندارد سازی وظیفه سازمان ملی استاندارد نیست بلکه باید تمامی ارگانها در این امر مشارکت کنند.

وی تصریح کرد: در عرصه رقابت جهانی تولید محصولات استاندارد و با کیفیت علاوه بر حفظ سلامتی مردم در بازار رقابت سهم بیشتری از تولید و مصرف کالا و خدمات را به خود اختصاص می دهد.

رئیس مرکز ملی تایید صلاحیت ایران یادآور شد: هدف از برگزاری این همایش ارج نهادن به تلاش دست اندرکارانی است که در حوزه استاندارد و استاندارد سازی فعالیت می کنند.

خاکی فیروز اظهار داشت: این همایش باید در سالهای آتی هم با قوت بیشتری برگزار شود چرا که مقوله استاندارد بحث بسیار مهمی در زندگی انسانها است.

 

کد خبر 2389623

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha