به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام محمودرضا جمشیدی پیش از ظهر چهارشنبه در مراسم کلنگزنی چهار حوزه علمیه خواهران در سالن ورزشی شهید جوانمرد برگزار شد، اظهار داشت: مأموریت مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران تا امسال در خارج از قم بود چرا که در قم با وجود جامعهالزهرا(س) تاسیس مراکز دیگر امکانپذیر نبود.
وی ادامه داد: چهار سال پیش 9 نفر از بزرگان استان نامهای برای به رهبر معظم انقلاب ارسال کردند و وضعیت قم را در آن نامه تشریح کرده و اظهار کردند که جامعه الزهرا جنبه ملی دارد و شرایط مناطق مختلف قم از جمله منطقه دو ایجاب میکند مدارس دیگری هم در قم وجود داشته باشد.
عضو جامعه مدرسین حوزه ابراز داشت: بعد از تشکیل شورای سیاست گذاری حوزه علمیه خواهران این امر از سوی مقام معظم رهبری به عهده این شورا گذاشته شد تا انقلابی در قم در زمینه حوزه علمیه خواهران به وجود بیاید.
وی با اشاره به مراحل تهیه مقدمات تاسیس این مراکز در قم گفت: همگرایی که میان نمایندگان استان و مسئولان استانی و مدیریت شهری وجود داشت، موجب شد این مقوله به دغدغه آقایان تبدیل شود. به ویژه شهردار محترم در جلسات متعدد این موضوع را پیگیری کرد.
تاسیس حوزههای علمیه خواهران در تمام مناطق شهر قم
حجتالاسلام جمشیدی ادامه داد: برنامه ما این است که در تمام مناطق شهری قم با کمک مسئولان استانی و مدیریت شهری مدارس علمیهای بسازیم که کانون و محور توسعه معارف دینی و توسعه الگوی سبک زندگی اسلامی باشد.
وی افزود: در نقشههای مدارس هم پیشبینی شده که در کنار هر مدرسه یک کتابخانه عمومی ویژه خواهران، کانونهای قرآنی و مرکز مشاوره داشته باشیم.
مدیر حوزههای علمیه خواهران ابراز داشت: مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران در کشور 200 پروژه را به اتمام رسانده و در حال تکمیل 100 پروژه دیگر است اما در قم تا امروز کار جدی صورت نگرفته بود که در آینده تحولاتی ایجاد خواهد شد.
وی گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی و مسئولیتهایی که افراد در این نظام دارند، در واقع تمکنی است که خداوند به این مردم داده و حاصل تلاشها و جانفشانیها است. شکرانه این تمکن هم اقامه شرایع دینی است.
حجتالاسلام جمشیدی ادامه داد: حضور 65 هزار طلبه مشغول به تحصیل و 70 هزار خواهر فارغالتحصیل یک سپاه عظیم فرهنگی است که میتواند به اقامه دین در جامعه کمک کند.
نظر شما