پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ مهر ۱۳۹۳، ۱۴:۱۹

داوری نیا:

مشهد میزبان مسابقات فوتبال رو میز کشوری/ نفرات برتر به اردوی تیم ملی دعوت می‌شوند

مشهد میزبان مسابقات فوتبال رو میز کشوری/ نفرات برتر به اردوی تیم ملی دعوت می‌شوند

مشهد – خبرگزاری مهر: مسئول کمیته فوتبال رو میز هیئت انجمن‌های ورزشی خراسان رضوی گفت: در حال حاضر مشهد میزبان مسابقات فوتبال رو میز کشوری برای انتخابی تیم ملی است.

محمد حسین داوری ‌نیا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در حال حاضر مسابقات کشوری فوتبال رو میز در دو  بخش آقایان و بانوان در مشهد در حال برگزاری است.

وی ابراز کرد: نفرات برتر این دوره از مسابقات که به صورت انفرادی و دو نفره  برگزار می شود به اردوی تیم ملی دعوت می شوند.

مسئول کمیته فوتبال رو میز هیئت انجمن‌های ورزشی خراسان رضوی عنوان کرد: 60 ورزشکار بانو از 10 استان کشور در رده سنی آزاد امروز 23 مهر ماه با هم رقابت می کنند و در نهایت 10 نفر بر تر مسابقات انتخاب خواهند شد.

وی با اشاره به برگزاری مسابقات بخش آقایان در روزهای پنجشنبه و جمعه 24 و 25 مهر ماه هم افزود: آقایان در سه رده سنی جوانان زیر 18 سال، بزرگسالان 18 تا 50 سال و پیشکسوتان 50 سال به بالا با هم به رقابت می پردازند.

مسئول کمیته فوتبال رو میز هیئت انجمن‌های ورزشی خراسان رضوی ادامه داد: در حال حاضر 200 ورزشکار آقا از 15 استان کشور در این مسابقات حضور دارند.

داوری نیا گفت: در پایان مسابقات به نفرات برتر علاوه بر حکم قهرمانی، کاپ و مدال جوایز نقدی هم اهدا خواهد شد.

وی تاکید کرد: نفرات برتر این مسابقات که به مناسبت هفته تربیت بدنی و یادواره شهدای ورزشکار استان برگزار می شود، در دو بخش آقایان و بانوان به اردوی تیم ملی دعوت خواهند شد.

کد خبر 2389685

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha