به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد باقر حجازی ظهر امروز در بازدید از پژوهشکده رویان اظهار داشت: زمینه های همکاری زیادی در زمینههای مختلف با پژوهشگاه رویان داریم.
وی با بیان اینکه لازم است در زمینه های علمی و پژوهشی همکاری ها افزایش یابد، ادامه داد: در این زمینه لازم است با همکاری این پژوهشکده تفاهم نامه ای در زمینه بیماران نقص ایمنی منعقد شود و از ظرفیت های موجود طرفین در این زمینه استفاده شود.
مدیر عامل خیریه بیماران نقص ایمنی حضرت صدیقه طاهره (س) با اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های پژوهشگاه رویان افزود: امیدواریم با همکاری این پژوهشگاه در زمینه های علمی و پژوهشی بیماری نقص ایمنی پیشرفت کنیم.
وی با اشاره به ظرفیت ها و توانمندی های پژوهشگاه رویان افزود: این دیدار و نشست زمینه های همکاری بسیار خوبی بوجود خواهد آورد که می توان در قالب تفاهم نامه در حوزه همکاری های مشترک منعقد کرد.
مدیر عامل خیریه بیماران نقص ایمنی حضرت صدیقه طاهره(س)خاطرنشان کرد: در این ملاقات از بخش های مختلف پژوهشگاه و مرکز بانک خون بندناف رویان بازدید کردیم و مقرر شد که بیماران نقص ایمنی اولیه در برنامه های پژوهشی پژوهشکده رویان قرار گیرد.
نظر شما