پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۳ مهر ۱۳۹۳، ۱۶:۴۳

زارعی عنوان کرد:

بویراحمد در زمینه اجرای طرح های آبی مورد اجحاف قرار گرفته است

بویراحمد در زمینه اجرای طرح های آبی مورد اجحاف قرار گرفته است

یاسوج – خبرگزاری مهر: نماینده بویراحمد و دنا در مجلس شهرستان بویراحمد را یکی از مناطق پر آب کشور دانست و گفت: این شهرستان در زمینه اجرای طرح های آبی مورد اجحاف قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، غلام محمد زارعی بعدازظهر چهارشنبه در نشست بررسی طرح های عمرانی شهرستان بویراحمد افزود: سازمان آب منطقه ای این شهرستان را فراموش کرده است.

وی با ابراز گلایه از این سازمان اظهار داشت: هیچ پروژه فعالی در شهرستان بویراحمد در حوزه آب منطقه ای وجود ندارد.

زارعی به پروژه سد تنگ سرخ و دستور وزیر نیرو برای پیگیری اعتبارات این سد اشاره کرد و گفت: آب منطقه ای باید نیرو بدهد.

وی همچنین به اخذ نامه ای از دکتر نوبخت برای فاینانس این طرح اشاره کرد و بیان داشت: این نامه نیز پیگیری نشده است.

زارعی همچنین خواستار انجام مطالعات سدهای سرگچینه و شبلیز از سوی آب منطقه ای شد.

سد تنگ سرخ سه درصد پیشرفت فیزیکی دارد

مدیرکل دفتر فنی کهگیلویه و بویراحمد هم با انتقاد از کندی روند اجرای سد تنگ سرخ، گفت: تنها 30 نیرو در این پروژه مشغول کار هستند.

سید حسین کاظمی افزود: تاکنون پیمانکار این سد 10 میلیارد تومان دریافت کرده است اما تنها سه درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی قرار داد پیمانکار را 10 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: با 10 میلیارد تومان پولی که پیمانکار دریافت کرده این پروژه باید 25 درصد پیشرفت فیزیکی می داشت.

کاظمی اظهار داشت: این پروژه مهم استانی که قرار است آب بلند مدت شهر یاسوج و حومه را تامین کند، بلاتکلیف رها شده است.

کد خبر 2389825

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha