به گزارش خبرگزاری مهر، وحید رحمتی در تشریح جزئیات امدادرسانی هلال احمر به منطقه زلزله زده مورموری، اظهارداشت: زلزله ۵.۶ ریشتری ساعت ١٧:٠۵ روز گذشته شهرمورموری را به لرزه درآورد.
مدیرکل روابط عمومی و ارتباطات مردمی جمعیت هلال احمر افزود: بلافاصله پس از وقوع زلزله ۸ تیم امدادی شامل ۲۴ امدادگر به محل اعزام شدند که خوشبختانه خسارات مالی و جانی چندانی به دنبال نداشت.
به گفته رحمتی، چند واحد مسکونی در یک شهر و ٧ روستاشهر مورموری ترک خورده و برای سایر روستاها هیچ گونه خسارات جانی و مالی گزارش نشده است.
وی خاطرنشان کرد: برای این زلزله تا کنون جمعا ۲مورد پیش لرزه و ۷۰ مورد پس لرزه ثبت شده که بزرگترین آن به ۴.۵ ریشتر می رسد.
رحمتی تصریح کرد: همچنین ۲ تن از ۸ مصدوم بجای مانده زمین لرزه مورموری بصورت سرپایی توسط امدادگران هلال احمر درمان و ۶ نفر دیگر توسط نیروهای اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.
وی تاکید کرد: ۱۸ هزار تخته چادر در زلزله قبلی به این منطقه ارسال شد و این بار نیز دو هزار و ۵۰۰ تخته چادر امدادی را به منطقه ارسال شده تا با مدیریت مسوولان استان و شهرستان میان آسیب دیدگان توزیع شود.
رحمتی یادآور شد: دو نفر از معاونان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور فردا در مناطق زلزله زده حضور می یابند.
نظر شما