به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسماعیلی صبح شنبه در جمع فعالان اقتصادی استان، با اشاره به سیاست ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی افزود: باید در اجرایی شدن این سیاست مدیران دستگاههای اجرایی زمینه ها و بسترهای لازم برای تولید داخلی را فراهم کنند.
وی اظهار داشت: اگر به تولید داخلی در استان توجه شود به تبع اقتصاد توسعه پیدا کرده و اشتغال پایدار ایجاد می شود.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر مصرف کالای داخلی گفت: مصرف کالای داخلی باعث تحقق اقتصاد مقاومتی می شود و در این میان تحقق مصرف داخلی هم مرهون فرهنگسازی است.
اسماعیلی تاکید کرد: واحدهای های تولیدی استان زنجان با ظرفیت کمتراز 50 درصد کار می کنند و این به نوبه خود بیکاری در استان را به دنبال دارد و به اقتصاد استان ضربه وارد می کند.
وی در ادامه افزود: دولت تدبیر و امید باید برای عملیاتی کردن اقتصاد مقاومتی با جدیت پای کار بیاید.
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی یاد آورشد: در تحقق این سیاست مهم مقام معظم رهبری شعار به درد نمی خورد بلکه باید به طور جدی و عملیاتی وارد عرصه شد.
اسماعیلی افزود: استان زنجان ظرفیتها و پتانسیل های بالقوه در حوزه های مختلف دارد بنابراین باید مدیران استان از این توانمندی ها برای توسعه همه جانبه استان کمک کنند.

زنجان -خبرگزاری مهر: نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی،با اشاره به اینکه لازمه تحقق اقتصاد مقاومتی فرهنگسازی است گفت: واحدهای های تولیدی استان زنجان با ظرفیت کمتراز 50 درصد کار می کنند.
کد خبر 2390919
نظر شما