پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ مهر ۱۳۹۳، ۸:۴۷

نصب نماد حرم امام رضا(ع) در ورودی تهران

نصب نماد حرم امام رضا(ع) در ورودی تهران

شهردار منطقه 15 تهران از نصب نماد حرم امام رضا (ع) در ورودی شهر تهران و ابتدای جاده خراسان خبر داد و گفت: ده میلیارد تومان برای ایجاد فضای سبز این بخش از ورودی تهران هزینه شده است.

علی اکبر انجمنی به خبرنگار مهر گفت: قرار است نرسیده به میدان آقانور نمادی از حرم امام رضا(ع) نصب شود چرا که جاده خراسان ابتدای مسیری است که گردشگران باید آن را به سمت مشهد طی کنند. از سوی دیگر این بخش از شهر  یکی از مهمترین ورودی های تهران به حساب می آید.

وی ادامه داد: به همین علت در زمینه نصب المان مشاور گرفته ایم تا روی طراحی آن مطالعه انجام شود. همچنین از آنجا که جاده خراسان یکی از ورودی های تهران است، برای ایجاد فضای گردشگری و فضای سبز ده میلیارد تومان هزینه شده است.

انجمنی همچنین از ایجاد تفرجگاهی در محدوده منطقه 20، 15 و 13 خبر داد و گفت: این تفرجگاه در محدوده خجیر، کوه بی بی شهربانو و زندان هارون الرشید در قالب طرح کوهسار شرقی ایجاد می شود.

پیش از این در سال 91  مدير‌عامل سازمان زيبا سازي شهر تهران‌ گفته بود: نمادي از حرم مطهر امام رضا (ع) در ورودي شرق تهران محدوده محور خاوران – شريف‌آباد تا پيش از نوروز 92 نصب می شود. 

مدیرکل حریم شهر تهران نیز گفته بود که اولویت دوم ساماندهی دروازه های ورودی تهران، محور جاده خراسان و اتوبان امام رضا است و به دلیل ویژگی های خاص این محدوده که محل عبور زائران است ، طراحی این دروازه با پیش بینی المان های اسلامی انجام شده تا در نهایت نشانگر مقصد زائران بارگاه ملکوتی امام رضا باشد.

کد خبر 2391576

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha