به گزارش خبرنگار" مهر" دومين روز مسابقات كشتي آزاد قهرماني جهان در نيويورك از ساعت 17:30 امروز به وقت تهران آغاز شد ودرمهمترين ديدارها نتايج زير به دست آمد:
دروزن 55 كيلوگرم ماولت باتيروف از روسيه برابر ناميك عبدالله اف قهرمان المپيك ازآذربايجان به پيروزي رسيد، منصوراف ازبك با نتيجه 7 بر صفرازسد كشتي گير كره گذشت، چيكارا تانابه از ژاپن 3 بر يك حريف كانادايي خود را شكست داد ومحمد اصلاني ازكشورمان با نتيجه 7 بر6 بر مارتين بربريان از ارمنستان غلبه كرد.
در وزن 60 كيلو گرم محمد طلايي ملي پوش كشورمان دردور سوم مسابقات در برابركشتي گيرايتاليايي حاضر نشد، كمال آستراخانوف از روسيه در 21 ثانيه حريف پرتغالي خود را ضربه فني كرد و دمير زاخاردينف ازبك نيز با نتيجه 8 بر 2 از سد كشتي گير مولداويايي گذشت.
در وزن 66 كيلو گرم سرگئي روندون پتروسو از كوبا با ضربه فني جمل كيلي ازآمريكا را شكست داد، دراين وزن دبير به علت حاضر نشدن حريف استونيايي برنده اعلام شد اما به علت شكست در دور اول مقابل بارزاكوف از دور رقابت ها حذف شد.
نظر شما