پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۷ مهر ۱۳۹۳، ۱۸:۵۶

یونسی:

قصه های فاخر سبب دانایی کودکان می شود

قصه های فاخر سبب دانایی کودکان می شود

ساری - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران با تاکید بر اهمیت قصه های فاخر ابراز داشت : هرقدر قصه های فاخر و ارزشمند بیشتر گفته شود، سبب می شود دریچه دانایی بر جان کودکان باز شود.

به گزارش خبرنگار، علیرضا یونسی عصر یکشنبه در اختتامیه هفدهمین جشنواره قصه گویی (مرحله استانی ) که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران برگزار شد عالم هستی را جلوه و تجلی ذات الهی دانست و اظهار داشت: انسان هنر خداوند است که خداوند برای آفرینش آن به خودش تبریک گفت.
 
معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران با بیان اینکه قصه عقل را بارور می کند ، گفت : قصه خوب ، گوش جان آدم را نوازش می دهد.
 
یونسی فطرت کودکان را پاک و زلال دانست و بیان داشت : هر امر زیبایی که بر جانشان بنشیند همچون گوهر ، سرمایه وجودشان می شود.
 
معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران با بیان اینکه مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان رسالت عظیمی دارند ، گفت : ماهرترین تیراندازان شاید در هدف گیری اشتباه کنند ولی سخن اثرش را می گذارد و هر سخن مربی، تاثیر عمیقی بر دل و جان کودکان می گذارد.
 
وی ادامه داد : هرچه گوینده  پاک تر باشد ان حقیقت سخن، برجان و دل کودکان بیشتر می نشیند.
 
معاون سیاسی امنیتی استانداری مازندران کودکان را امانت خداوند دانست وتاکید کرد : هرچه سخن مربیان زلال تر باشد همچون آب ، عطش تشنگان را برطرف می کند.
 
یونسی با تاکید بر اینکه در معرفت دینی هیچ امری تباه نمی شود ، گفت : سخنی که از معرفت ، عقل و اراده تجلی پیدا کند ، به گوش جان کودکان می نشیند و هر چه کلام بلیغ تر ،نورانی تر باشد جان کودکان ، نورانیت بیشتری پیدا می کند.
 
قاسم عزیززاده گرجی ، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران نیز در این مراسم قصه را واسطه موثر، در پرورش فکر کودکان و نوجوانان دانست و اظهار داشت :مهمترین هدف برگزاری جشنواره توسعه و ترویج فرهنگ قصه گویی و فراهم نمودن زمینه های لازم جهت تبادل تجربه بین قصه گویان است .
 
 وی بابیان اینکه مربیان کانون و تعدادی از بخش آزاد در این جشنواره شرکت کردند ، گفت : مخاطب اصلی این قصه ها کودکان گروه سنی الف ، ب، ج، د ، ه و برای اولیای تربیتی و خانواده هستند.
 
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یکی از مهم ترین فعالیت های کانون را قصه گویی دانست و افزود : محورهای موضوعی جشنواره نیز با درون مایه های آموزشی ، تربیتی و گرایش های مذهبی ،علمی ، تاریخی و اجتماعی است.
 
عزیززاده گرجی با بیان اینکه فراخوان این جشنواره در مرداد ماه به مراکز کانون و ادارات مختلف ارسال شد ، بیان داشت :  100 اثر به دبیر خانه ارسال شد که از این تعداد 32 نفر به مرحله استانی راه پیدا کردند و از بین شرکت کنندگان این جشنواره 27 نفر مربی کانون و 5 نفر نیز آزاد هستند .
 
قاسم عزیززاده گرجی با اشاره به اینکه داوری این جشنواره در سه بخش کودکان ، نوجوانان و بزرگسالان است، گفت : از این تعداد 20 نفر برگزیده به مرحله کشوری که در دی ماه برگزار می شود ، معرفی می شوند.
کد خبر 2392279

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha