پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ مهر ۱۳۹۳، ۹:۱۶

عمر جراحی‌های پیچیده سر آمد؛

مفصل زانوی چاپی تولید شد 

مفصل زانوی چاپی تولید شد 

محققان با استفاده از تازه ترین پیشرفتهای صورت گرفته در فناوری چاپ سه بعدی موفق شدند مفصل زانوی مناسب برای هر بیمار نیازمند را تولید کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محققان این شرکت متخصص در فناوری چاپ سه بعدی در ماساچوست آمریکا با ابداع این روش نوین تحولی تازه در فرآیند جراحی جایگزین سازی مفاصل آسیب دیده زانو با نمونه های مصنوعی ایجاد کردند.

این ابتکارعمل بی سابقه ترکیبی از تصویربرداری پزشکی، مدل سازی نرم افزاری و فناوری چاپ سه بعدی است که به محققان شرکت ConforMIS امکان آن را داده تا متناسب با وضعیت هر بیمار به خصوص، مفاصل زانوی مناسب وی را تولید کنند.

با تکیه بر این روش نوین نه تنها نیازی به انجام اعمال جراحی بسیار پیچیده نیست بلکه دیگر خبری نیز از عوارض جانبی همیشگی نظیر احساس درد شدید در ناحیه مفاصل ترمیم شده نخواهد بود.

در این روش جدید ابتدا با استفاده از تصویربرداری پزشکی تصاویر شفافی از زانو، استخوان مفصل ران و قوزک پا تهیه می شود. در ادامه و با استفاده از نرم افزارهای خاص این شرکت مدل سه بعدی مورد نظر از مفصل زانوی بیمار تهیه می شود و در نهایت از روی این مدل، زانوی ویژه هر بیمار چاپ و در اختیار جراحان قرار می گیرد.

عمل جراحی جایگزین سازی مفصل زانو از جمله اعمال جراحی پیچیده ای در جهان به شمار می آید که همزمان با افزایش سن، در بسیاری از کشورها رایج شده است به طوریکه تنها در آمریکا سالانه 700 هزار تن زانوی خود را به تیغ جراحان می سپارند.

کد خبر 2392405

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha