پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۸ مهر ۱۳۹۳، ۱۷:۰۹

آیت الله اشرفی شاهرودی:

تحصیل 870 طلبه در حوزه‌های علمیه شاهرود نشان دهنده ظرفیت ویژه این شهرستان است

تحصیل 870 طلبه در حوزه‌های علمیه شاهرود نشان دهنده ظرفیت ویژه این شهرستان است

شاهرود – خبرگزاری مهر: آیت الله مرتضی اشرفی شاهرودی استاد درس خارج فقه حوزه‌های علمیه با اشاره به ظرفیت‌های شاهرود در راستای تربیت علمای دینی و تقدیم آن به جهان تشیع، گفت: تحصیل بالغ بر 870 طلبه در هفت حوزه نشان دهنده این ظرفیت و جایگاه ویژه آن است.

به گزارش خبرنگار مهر، موسس حوزه علمیه امام جعفر صادق(ع) شاهرود صبح دوشنبه در آئین مراسم عمامه‌گذاری 14 نفر از طلاب حوزه‌های علمیه شهرستان شاهرود در مدرسه امام جعفر صادق(ع) این شهر، با بیان اینکه امیرالمومنین علی(ع) می‌فرمایند "کسی که عمر خود را به غیر تحصیل علم و دانش سپری کند عمرش تباه است" افزود: طلاب علوم دینی و دانشجویان در هر جایی که هستند تحصیل علم را مورد توجه و همت خود قرار دهند.

وی احترام به اساتید و حفظ حرمت لباس روحانیت را امری ضروری برشمرد و تصریح کرد: پرورش روحیه تقوی و پرهیزگاری مهمترین وظیفه روحانیان در ایام ماه محرم و صفر است و طلاب علوم دینی این موقعیت را غنیمت بشمارند.

امام جمعه موقت شاهرود نیز در این مراسم با بیان اینکه مدارس علمیه از قدیم الایام مستقل و با بدنه مردمی بودند، گفت: اکثر مدارس علوم حوزوی در مرکز بازار بوده است.

حجت‌الاسلام عباس امینی یادآور شد: در شاهرود نیز مدارس علمیه بازار "ولی عصر(عج)"، مدرسه قلعه "امام صادق(ع)" و بیدآباد "ثقلین" با قدمتی طولانی به تربیت نفوس مستعده پرداخته اند که برکات و ثمرات آن امروزه زینت بخش حوزه های علمیه کشور است.

وی در خاتمه تصریح کرد: طلاب سطح یک و دو را در مدارس علمیه ولیعصر(عج) و امام صادق(ع) و سطح سه را در مدرسه علمیه ثقلین می گذرانند.

شهرستان شاهرود دارای سه حوزه علمیه ویژه خواهران و چهار مدرسه علمیه ویژه برادران و 875 طلبه است که از این تعداد 375 طلبه مرد و 500 طلبه زن هستند.

کد خبر 2392966

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha