پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ مهر ۱۳۹۳، ۱۰:۴۷

رستمی ابوسعیدی عنوان کرد: 

ایجاد صندوق ارزی مشترک از درآمد واحد ها در استان هرمزگان / استفاده بهینه از امکانات دانشگاه آزاد

ایجاد صندوق ارزی مشترک از درآمد واحد ها در استان هرمزگان / استفاده بهینه از امکانات دانشگاه آزاد

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مشاور ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی در استان های کرمان، هرمزگان، سیستان و بلوچستان گفت: باید از محل درآمدهای غیر شهریه ای واحد ها صندوق مشترک ارزی در استان ایجاد شود .

به گزارش خبرنگار مهر، محمد سرتمی ابوسعیدی صبح سه شنبه در جمع روسای دانشگاه آزاد در استان هرمزگان که در دانشگاه بین المللی کیش سخن می گفت: خواستار اصلاح در ساختار واحدها و مراکز دانشگاهی شد و گفت: اگر ساختار های واحدها با نگرش نو و مدیریت نوآورانه به سمت و سوی رشد و توسعه تغییر کند بدون شک بسیاری از مشکلات کنونی قابل حل است.

وی سود دهی واحدها را شرط بقای آنان خواند و گفت: در دنیای امروز دانشگاه ها به عنوان قلب تپنده فناوری و تکتولوژی محسوب می شوند اگر واحدی نتواند از فعالیت های علمی و پژوهشی خود درآمد کسب کند و به سمت و سوی ضرر دهی برود ادامه حیات آن بی فایده و بی نتیجه است.

رستمی سرمایه گذاری در طرح های درآمدزا، ایجاد شرکت های دانش بنیان فعال، راه اندازی مراکز تحقیقاتی را یکی از راه های کسب درآمد در واحد های دانشگاهی عنوان کرد و گفت: این ابزار در عرصه علمی و پژوهشی می تواند یک برند قابل قبولی برای دانشگاه ها باشد.

این مقام مسئول توجه به سند چشم انداز را مهم ارزیابی کرد و افزود: واحدها و مراکز دانشگاهی باید حرکت خود را منطبق یا جلو تر از سند چشم انداز طراحی کنند.

رستمی پتانسیل استان هرمزگان را بسیار عالی خواند و افزود: از این فرصت ها باید به نحو شایسته بهره گیری و بهره برداری شود تا رشته های تحصیلی با نیاز و مطالبه هر منطقه به نیروی کار گسترش یابد و زمینه لازم برای تحصیلات تکمیلی آن رشته نیز فراهم شود و در کنار آن درجه اساتید مربی نیز به استاد یار، دانش یار و بالاتر ارتقا یابد.

وی توجه به فعالیت های فرهنگی را مهم خواند و تاکید کرد: تشکیل کمیته فرهنگی در مراکز استان برای تصمیم گیری کلان و عضویت پنج تن از شخصیت های بنام و خوشنام فرهنگی استان هرمزگان در این کمیته، می تواند افق های روشنی را به روی دانشگاه بگشاید و دانشگاه را در مسیر فرهنگی، علمی و پژوهشی سوق دهد.

وی دانشگاه های بین المللی را در استان هرمزگان یک فرصت مغتنم در راستای استفاده از پتانسیل اساتید ایرانی خارج از کشور نام برد و تاکید کرد: این دانشگاه ها جای بسیاری برای رشد و بالندگی دارند و باید با درایت، قدرت و تعامل متناسب با مسئولان منطقه آزاد گام های پایداری را در توسعه و پیشرفت دانشگاه آزاد بردارند.

 

 

کد خبر 2393286

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha