پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۳۰ مهر ۱۳۹۳، ۱۵:۳۹

محمدزاده:

توسعه فیزیکی روستاها بدون حل مشکلات فرهنگی و اجتماعی بی نتیجه است

توسعه فیزیکی روستاها بدون حل مشکلات فرهنگی و اجتماعی بی نتیجه است

تبریز- خبرگزاری مهر: بخشدار مرکزی تبریز بر لزوم رسیدگی به مشکلات فرهنگی و اجتماعی موجود در روستاها تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی محمدزاده ظهر چهارشنبه در نشستی با ائمه جماعت مساجد روستاهای بخش مرکزی تبریز در آستانه ماه محرم که با هدف تبیین و بررسی مسائل و مشکلات موجود در روستاها برگزار شد، گفت: بر اساس بررسی های انجام شده به این نتیجه رسیدیم که برای حل بسیاری از مشکلات در روستاها بخصوص مشکلات اجتماعی و فرهنگی باید با اقشاری همچون روحانیت هم افزایی فکری داشته باشیم.

وی در ادامه با بیان اینکه در سال های گذشته  سازمان ها و دستگاه های اجرایی مربوطه فقط به توسعه ظاهری و کالبدی روستاها توجه کرده اند، اظهار داشت: بیش از 90 درصد روستاهای بخش مرکزی تبریز توسط نهاد دهیاری اداره می شود و راه ارتباطی بیش از 70 درصد روستاهای بخش مرکزی تبریز، آسفالتی است که متاسفانه این نهاد علی رغم موفقیت قابل توجه در توسعه فیزیکی روستاها، آن چنان که باید و شاید تا کنون اقدامات قابل توجهی را در خصوص حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی در روستاها انجام نداده است.

محمدزاده بر ضرورت توجه به حل مشکلات اجتماعی و فرهنگی در روستاها تاکید کرد و ابراز داشت: هرچقدر هم به توسعه فیزیکی و کالبدی روستاها توجه و در مقابل به رفع مشکلات فرهنگی و اجتماعی بی توجهی کنیم، زحمات و امکانات خود را به هدر داده ایم.

بخشدار مرکزی تبریز در بخش دیگری از سخنان خود به تبیین تاریخ معاصر ایران و نقش روحانیت از ابتدای مشروطه تا پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت و ادامه داد: همه باید بدانند که دولت به تنهایی نمی تواند تمامی مسائل و مشکلات اجتماعی روستاها را برطرف کند و اقشاری همچون روحانیت که مردم ارتباط معنوی، فرهنگی و اجتماعی زیادی با آنان دارند و نقش بسیار خطیری از ابتدای مشروطیت تا انقلاب اسلامی در انسجام بین مردم داشته اند  باید دولت را در راستای این مهم یاری کنند.

محمدزاده میزان بودجه هزینه شده برای روستاهای بخش مرکزی تبریز را در سال گذشته 110 میلیارد ریال اعلام کرد و ابراز داشت: پیش بینی می کنیم که امسال میزان اعتبار تخصیصی به روستاهای بخش مرکزی رقمی بالاتر از 130 میلیارد ریال باشد.

بخشدار مرکزی تبریز در بخش پایانی سخنان خود بر لزوم افزایش مشارکت عمومی روستاییان در اجرای طرح های عمرانی، حفظ اراضی کشاورزی و جلوگیری از تغییر کاربری،صرفه جویی در مصرف منابع آبی و استفاده از آبیاری قطره ای در بخش کشاورزی و پرهیز از ساخت و ساز غیر مجاز در حریم روستاها تاکید کرد.

 

 

 

کد خبر 2394327

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha