« پايگاه اطلاع رساني حج» نوشت :،«محمود مرتضايي‌فر» معروف به «وزير شعار ايران» كه سال ها نيز مجري مراسم برائت از مشركان در صحراي عرفات و همچنين، دعاي نوراني كميل در بين الحرمين مدينه منوره بود در بيمارستان ميلاد تهران بستري شد.

 



 

بنابراين گزارش، وضعيت جسماني وي از روز جمعه هفته گذشته رو به وخامت گذاشت و امروز پزشكان معالج براي سومين بار وي را تحت عمل جراحي قرار دادند و در حال حاضر ايشان در «آي سي يو» بستري است و شرايط جسماني مناسبي ندارد.

گفتني است، مرتضايي‌فر بنيان‌گذار تكبير بعد از انقلاب بود و الله اكبر‌هاي او در بدو ورود امام خميني (ره) در خاطره‌هاي انقلابيون ماندگار شد. وي بعدها به واسطه حضورش در تريبون نماز جمعه به «وزير شعار» معروف شد. ايشان سالها مراسم برائت ازمشركان را در صحراي عرفات برگزار مي‌كرد.


 

 

کد خبر 2397009
۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۷:۵۷

وزیر شعار ایران در بستر بیماری

محمود مرتضايي‌فر معروف به وزير شعار و بنيان‌گذار تكبير بعد از انقلاب در ايران بيش از 10 روز در بخش آي‌سي‌يو بستري است و وضعيت جسماني مناسبي ندارد.

پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha