به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"، رياض در جمع خبرنگاران با بيان اين مطلب اظهار داشت: متاسفانه از زمان تصويب اين قانون از سال 64 تاكنون شاهد اجرايي شدن آن نبوده ايم.
نماينده تهران سپس به بازديد امروز صبح وزير بهداشت از درمانگاه خيريه سيد الشهداء (ع) اشاره كرد و گفت: اين بازديد به معناي ورود دولت به عرصه خيريه هاي بهداشتي و درماني است كه مي توانند بازوهاي خوبي براي دولت باشند.
وي ادامه داد: درمانگاههاي خيريه كه به صورت خودجوش و مردمي تشكيل مي شوند مي توانند با نظارت دستگاههاي مربوط، به ارايه خدمات بهداشتي و درماني بپردازند، حال آنكه اين امر تاكنون از سوي دولت جدي گرفته نشده بود.
اين عضو هيات رئيسه كميسيون اصل نود مجلس از طرح خود با عنوان مهر حضرت زهرا (س) و ارايه آن به مركز پژوهشهاي مجلس خبر داد و گفت: هدف از اين طرح سازماندهي امور خيريه هاي كشور زير نظر دستگاههاي دولتي و نظم بخشيدن به سبك و سياق آنهاست.
رياض ابراز اميدواري كرد اين امر در نهايت به طرح خيرين سلامت منجر شود.
وي افزود: خيريه ها در طول اين سالها نه تنها باري بر دوش دولت نبودند، بلكه باري را به دوش كشيدند، با اين حال ما تاكنون از ظرفيت آنها به خوبي استفاده نكرده ايم.
نماينده تهران خاطر نشان كرد: در حاليكه بخش خصوصي امتيازات ويژه اي دارد، خيريه ها در پيچ و خم بوروكراسي گرفتار مي شوند. ما خواهان آن هستيم كه خيريه ها بهترين تجهيزات را دريافت كنند و دولت از آنها كه خدماتشان را زيرزمين تعرفه دولتي ارايه مي دهند، پشتيباني كند.
نظر شما