پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۶ مرداد ۱۳۹۲، ۱۳:۵۲

آمریکا در انتظار یک رئیس‌جمهور زن

میشل اوباما در اظهاراتی گفت، آمریکا آماده برای پذیرش یک رئیس‌جمهور زن است، اما درخصوص این دورنما که هیلاری کلینتون این پست را بر عهده بگیرد، اظهار نظر نکرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، وقتی از میشل اوباما، همسر باراک اوباما، رئیس جمهوری کنونی آمریکا سوال شد آیا او گمان می‌کند که آمریکا در دوران او یک رئیس‌جمهور زن را به خود ببیند، وی گفت: بله، من گمان می‌کنم کشور آماده آن است. تنها پرسش این است که چه شخصی برای این پست بهترین است.

این در حالی است که او نپذیرفت درخصوص دورنماهای انتخاباتی برای هیلاری کلینتون در انتخابات سال 2016، اظهار نظر کند.

هیلاری کلینتون، سناتور پیشین آمریکایی و وزیر امور خارجه دولت اوباما در دوره اول ریاست جمهوری‌اش مردد است که آیا در پی عالی‌ترین مقام این کشور باشد یا خیر. او در ماه فوریه پست خود را که دیپلمات ارشد آمریکا بود ترک کرد و نظرسنجی‌های منتشره توسط مجمع نامزدهای دموکرات، سه سال مانده به انتخابات، حاکی از این است که او چه در پست نامزدهای دموکرات و چه در انتخابات سراسری در مقام نظر- پیشگام است.

در خصوص دورنماهای انتخاباتی کلینتون، میشل اوباما گفت: او هنوز چیزی اعلام نکرده، بنابراین من قطعا قصد ندارم از او پیشی بگیرم.

کد خبر 2403485

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha