پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ مهر ۱۳۹۲، ۱۳:۱۱

بلاتکلیفی یک میلیون و 100 هزار واحد مسکن مهر

نماینده شاهین‌شهر در مجلس با تاکید بر اینکه یک میلیون و ۱۰۰ هزار واحد مسکن مهر در سراسر کشور نیمه‌کاره رها شده است، گفت: لازم است وام مسکن مهر از ۲۵ میلیون به ۳۰ میلیون تومان افزایش یابد تا مشکلات آن برطرف شود.

فارس، حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (سه‌شنبه) پارلمان در تذکری آیین‌نامه‌ای خطاب به وزیر راه و شهرسازی گفت: آقای آخوندی! نمایندگانی از طرف شما از پروژه‌های مسکن مهر شاهین‌شهر بازدید کردند و به مردم قول‌هایی دادند اما هنوز مردم حوزه انتخابیه شاهین‌شهر از اجرایی شدن این تعهدات چیزی ندیدند.

وی افزود: آقای آخوندی! شما بگویید مردم چه کار کنند؟ آیا فرزندانشان را از مدارسی که ثبت‌نام کردند، جابجا کنند؟ آیا قراردادهایشان را لغو کنند؟

ی با تاکید بر اینکه یک میلیون و 100 هزار واحد مسکن مهر در سراسر کشور نیمه‌کاره رها شده است، گفت:‌ نیاز است وام مسکن مهر از 25 میلیون تومن به 30 میلیون تومان افزایش یابد تا مشکلات برطرف شد.

نماینده شاهین‌شهر در مجلس در پایان تاکید کرد: این موضوع مشکل همه خانوارهایی است که به امید خانه‌دار شدن در مسکن مهر ثبت‌نام کردند.

کد خبر 2403855

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha