پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ مهر ۱۳۹۲، ۱۶:۰۱

انتقاد وزیر ارشاد از ممیزی کتاب / قرآن هم اگر وحی الهی نبود مجوز نمی‌گرفت

علی جنتی در مراسم تکریم و معارفه‌ معاونان جدید این وزارتخانه بر ایجاد فضای باز برای کسانی که می‌خواهند در حوزه فرهنگ و ادب قلم بزنند تاکید کرد.

خبرآنلاین، مراسم تکریم و معارفه معاون امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی، معاون امور فرهنگی و معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز سه‌شنبه در ساختمان این وزارتخانه برگزار شد.

وزیر ارشاد در این مراسم با تاکید بر اینکه حساسیت‌ها در حوزه فرهنگ و فرهنگ مکتوب بسیار بالاست، گفت: «ما باید این حوزه و فضای باز مورد نظر را به گونه‌ا‌ی ایجاد کنیم که فضای عمومی جامعه آسیب نبیند.»

علی جنتی با اشاره به نامه سرگشاده جمعی از نویسندگان که خواستار حذف سانسور پیش از چاپ کتاب شده بودند، گفت: «دوستان در این نامه خواسته‌اند که سانسور کاملا برداشته شود و هر کتابی که چاپ می‌شود اگر مشکلی پیدا کرد قوه قضائیه با آن برخورد کند. ما باید به این نکته توجه داشته باشیم که طبق قوانین موجود نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم.»

جنتی با اشاره به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و قوانین مجلس تاکید کزد: «بر اساس این قوانین و مصوبات کتاب‌ها باید روال قانونی خود را برای اخد مجوز طی کنند.»

وزیر ارشاد افزود: «اما در فرایند صدور مجور باید بر اساس قانون عمل کنیم، نه بر اساس سلیقه شخصی. من از زمانی که به وزارت ارشاد آمده‌ام بسیاری از کتاب‌هایی را که ایراد گرفته بودند، ملاحظه و موارد را بررسی کردم و دیدم که برخی از برخوردها در این حوزه بسیار سلیقه‌ای بوده است.»

جنتی خاطر نشان ساخت: «طبق این روال اگر قرآن هم وحی الهی نبود و این کتاب آسمانی را به دست برخی از این کارشناسان می‌دادند حتما این کتاب رد می‌شد و می‌گفتند برخی واژه‌ها در قرآن هست که خلاف عفت عمومی است و ایراد دارد.»

وزیر ارشاد تاکید کرد در این حوزه باید افراد صاحب‌نظر و متخصص در زمینه های مختلف کتاب‌های خود را بررسی کنند.

کد خبر 2403869

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha