پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۰ مهر ۱۳۸۴، ۱۰:۳۵

مدير كل صنايع چرم و نساجي موسسه استاندارد در گفت و گو با مهر:

30 درصد چرم مورد نياز كشور وارداتي است

مدير كل صنايع چرم و نساجي موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي گفت : 30 درصد چرم مورد نياز كشور وارداتي است.

سودابه يحيي زاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري مهر در كرج افزود : تنها محصولاتي كه از مبادي قانوني به كشور وارد مي شوند ، تحت نظارت موسسه استاندارد از گمركات كشور ترخيص مي شوند

وي افزود: اين كالاها مشمول استاندارد اجباري هستند و در مورد كالاهايي كه غير قانوني وارد كشور مي شوند با همكاري دستگاههاي نظارتي اقدام مي شود .

وي خاطر نشان كرد: بيش از 40 درصد كالاهاي وارداتي  در بخش چرم و نساجي مربوط به واردات پارچه است و اين ميزان از مبادي قانوني كشور وارد مي شود .

وي اظهار داشت : واحد هايي كه ملزم به رعايت استاندارد هستند بايد بر تثبيت و استمرار كيفيت محصول خود در طول سال نظارت داشته باشند و چنانچه كيفيت محصول آنها از حالت استاندارد خارج شود پس از اخطار پروانه آنان تعليق و ابطال خواهد شد .

مدير كل صنايع چرم و نساجي موسسه استاندارد در خصوص چرم توليد داخل كشود گفت: بيش از 70 در صد چرم كشور از طريق توليدات داخلي تامين مي شود  و در سال گذشته حدود 30 درصد چرم  مورد نياز وارد شده است .

کد خبر 240390

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha