پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۹ مهر ۱۳۹۲، ۱۸:۲۳

افزایش تعداد دانشجوبان مسموم شده شیراز

آمار دانشجویان مسموم شده دانشگاه شیراز که پس از مصرف خوراک سوسیس به این حال و روز افتادند، به 150 نفر رسید.

خبرجنوب، هفته گذشته دانشجویان خوابگاه های 3 تا 14 ارم دانشگاه شیراز پس از مصرف خوراک سوسیس که سلف سرویس دانشگاه برای آنها درنظر گرفته بود، دچار مسمومیت شده و سروکارشان به بیمارستان کشیده شد. بیشتر این دانشجویان در بیمارستان شهید فقیهی بستری و تحت درمان قرار گرفتند.

به گفته معاون دانشجویی دانشگاه شیراز، از 150 دانشجوی مراجعه کننده به مراکز درمانی شیراز، 100 نفر به صورت سرپایی درمان و 40 نفر دیگر بستری و به آنها سرم تزریق شد.

رخشنده رو می گوید: کارشناسانی از مرکز بهداشت از محل طبخ و توزیع غذای دانشجویان و خوابگاه های دانشجویی بازدید داشته اند اما هنوز نظر قطعی در این باره نداده اند.

به گزارش «خبرجنوب»، در حالی علت بستری شدن این دانشجویان اعلام نمی شود که جمعی از آنها طی گفت وگو با «خبرجنوب» و همچنین تماس هایی که با دفتر این روزنامه داشتند، اعلام کردند که پس از مصرف غذای سوسیس توزیع شده در دانشگاه دچار مسمومیت شده و مجبور شدند شبانه به بیمارستان مراجعه کنند.

این دانشجویان خواستار حذف کامل این خوراک ها از سلف سرویس دانشگاه شیراز هستند.

کد خبر 2403948

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha